reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Kejti to lek bez recepty, są to saszetki z zawiesiną do wypicia o smaku bananowym. Ja je brałam w pierwszym trymestrze bo miałam straszną zgagę, refluks i mdłości.
Niestety macica zaczyna już uciskać na żołądek, stąd pewnie te dolegliwości.
Niestety macica zaczyna już uciskać na żołądek, stąd pewnie te dolegliwości.
sancia880
Fanka BB :)
Mamusie przepraszam za wtargniecie ale mam Pytanie . Mialam dzis usg połówkę glowka tydz mniejsza niz reszta . Lekarz pow ze tak nie raz jest, ale ja sie martwię mial ktos tak?
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
emalkadream
D
Deleted member 158337
Gość
Ja też bym się nie martwiła. U mnie też nie wszystkie parametry idą w parze także na spokojnie poczekać jakby było coś źle to na pewno wyslalby na dodatkowe badania zawsze sobie tak tłumacze
Kejti ja biorę rennie chyba ranigast jeszcze można ale nie jestem pewna musiałabys zapytać w aptece ale rennie na 100% mam o smaku owocowym.
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Kejti ja biorę rennie chyba ranigast jeszcze można ale nie jestem pewna musiałabys zapytać w aptece ale rennie na 100% mam o smaku owocowym.
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
sancia880
Dziękuję :-) wlasnie spotkalam kuzynke jej mala miAła o półtora miesiąca mniejsza główkę. Urodziła się zdrowa
Priinceseczka
Dziewczyny, nosicie obraczki na swoich palcach? Ja od poniedzialku tak spuchlam ze swoja dzisiaj zdjelam za entym podejsciem... juz mialam wizje rozcinania obraczki przed oczami, ale jakims cudem sie udalo. Mam obraczke soczewkowa i nie odparzyla mnie od spodu. Ba nawet nie czulam ze palec spuchl! Dopiero mama mi zwrocila uwage i chcialam zdjac a nie moglam... dobrze ze zareagowalam w pore. Bo jeszcze pare dni i mogloby byc nieciekawie.
Joasia_1986
Ja nosze i boje się, że zgubie ale po domu nie nosze wcale.
reklama
Princeseczka ja już dawno nie noszę!
Sancia parametry w ciązy mogą się różnić od tego jak naprawdę się dzieciaczek urodzi i nie ma się czym martwic. Mój pierwszy syn szedł idealnie według wieku, drugi był już od ponad połowy ciąży plus 3-4 tyg a urodził się tylko tydz przed terminem ale po prostu duzu bo 4 kg, teraz mały jest według pomiarów zgodny albo 1-2 dni mniejszy ale się nie martwię - sadze ze poszedł genetycznie w męża i będzie drobnej kości no i lżej pojdzie z porodem jak nagle nie bryknie ze wzrostem do przodu
Linka współczuję stresu z tonięciem synka..ja kiedyś się topiłam, zapadłam się pod wode i tylko nogi było widać, mój brat mnie wyciągnął ale nie pamiętam tego ;/ i nie umiem pływać do tej pory.ale swoich synów zapisze na kurs pływania
Kejti i takie masz sny to potem leżysz i do wc nie wstaniesz ze strachu? Ja pomimo strachu i paraliżu to zawsze wstane sprawdzić co się dzieje taki mam głupi charakter..
Sancia parametry w ciązy mogą się różnić od tego jak naprawdę się dzieciaczek urodzi i nie ma się czym martwic. Mój pierwszy syn szedł idealnie według wieku, drugi był już od ponad połowy ciąży plus 3-4 tyg a urodził się tylko tydz przed terminem ale po prostu duzu bo 4 kg, teraz mały jest według pomiarów zgodny albo 1-2 dni mniejszy ale się nie martwię - sadze ze poszedł genetycznie w męża i będzie drobnej kości no i lżej pojdzie z porodem jak nagle nie bryknie ze wzrostem do przodu
Linka współczuję stresu z tonięciem synka..ja kiedyś się topiłam, zapadłam się pod wode i tylko nogi było widać, mój brat mnie wyciągnął ale nie pamiętam tego ;/ i nie umiem pływać do tej pory.ale swoich synów zapisze na kurs pływania
Kejti i takie masz sny to potem leżysz i do wc nie wstaniesz ze strachu? Ja pomimo strachu i paraliżu to zawsze wstane sprawdzić co się dzieje taki mam głupi charakter..