Linka jak czytam o takich akcjach to od razu mi się przypomina moja. ..
Pojechaliśmy nad wodę ze znajomymi. Chłopcy poplyneli na drugi brzeg i tam sobie skakali a ja zostałam z koleżanką. Ona została na brzegu a ja sobie weszłam się zamoczyc. Nie umiałam pływać tylko kladlam się na wodzie ooo ale do rzeczy... to była zwirownia więc krótko mówiąc obsunął mi się piasek pod nogami i zaczęłam się topić. Dla mnie to była wieczność a podobno trwało chwilkę. Masa ludzi na brzegu i żeby było śmieszniej koło mnie jakieś osoby w wodzie stały. Zwirownia niestety ma swoje prawa że stoisz po kolana a krok dalej już Cię nie ma...
Topilam się i całe krótkie życie migalo przed oczami. Wyplywalam na górę i machalam ,krzyczalam ale nikt nie myslal ze sie topie..wtedy pamiętam jak dziś ze zwróciłam się do tego na górze że albo niech mnie zabierze bez meczarni albo pozwoli dalej żyć. Za chwilkę coś mnie wypchnelo i poczułam pod nogami piasek. Bardzo długo stałam w wodzie bo nogi mi się trzesly jak galareta i też nie chciałam mieć traumy potem na widok wody .
Współczuję Ci tej sytuacji bo ja znam od drugiej strony.
U mnie tyci tyci jest ale nie żeby się wylewala
Keejti ja jestem za słodkim strasznie a teraz bardzo malutko jem aż dziwne
Martini i mnie też na Maxa :/
Princeseczko straszne
Ależ wredna aż mnie ciary przeszły. ..
Gaga no żeby jeszcze kupiła to ok ale nic? Nieźle umeczona jesteś
Ja strój na chrzciny mam po Sz taki co można założyć też na jakąś wizytę czy niedzielę. Mój jest z maja a był chrzczony w październiku także z kurteczka i czapeczka. Taki sztruks. Wszystko długo używałam a kurtkę z czapeczka to nawet w zimie jak było ciepło bo to na polarze
Dzisiaj był ten wyroczny dzień dentysty i korzeni...Wszystko na NFZ także ludzik
Znieczulenie specjalne dla kobiet w ciąży a sam dentysta wspaniały. Młody gość ,wygadany i w ogóle bardzo sympatyczny. Opierniczyl ze dopiero teraz a fakt faktem ze to ciągnie mi się z początku tamtej ciąży. Wyrwał mi chyba 4 korzenie a raczej zgliszcza...teraz aby się zagoilo
Napisane na SM-G531F w aplikacji
Forum BabyBoom