reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Priinceseczka, lekarz mówił, że to niebezpieczne?

Keejti, podziwiam, ja dziś tylko łazienkę wyszorowałam i mam dość, prania nie liczę, bo samo się pierze;)
Jeszcze jedne ćwiczenia z Małgosią mi zostały i nie mogę się zabrać jakoś... Ale pora podwieczorku powoli się zbliża, więc muszę się zmobilizować.

Poza tym dalszy ciąg upałów i duchoty...

Milia-szczerze mowiac to zapomnialam mu o tym powiedziec ale na najblizszej wizycie to juz nie zapomne, bo dzisiaj strasznie dalo mi sie to we znaki bo nic nie robilam tylko na fotelu mnie zlapalo. Dzisiaj zlapalo mnie 3 raz od poczatku ciazy i zazwyczaj dokucza wtedy jak pogoda jest ciezka-duszno i zanosi sie na burze.
I coraz bardziej zaczynam zastanawiac sie nad cc mimo tego ze wiem zwolennikiem cc to on nie jest... dzisiaj jeszcze weszlam na sierpniowki i przeczytalam (akurat ktoras forumowiczka wrzucila artykul)jak to dziecko mialo wazyc 4100g a faktycznie wazylo 6kg i zablokowalo sie barkami w kanale rodnym matki. Lekarze kazali rodzic sn na sile... do jakich komplikacji doszlo u dziecka i u matki...
Oj chyba ciezka wizyta bedzie mnie czekac...

Basienka, tak wlasnie... co prawda cale to zajescie mialo miejsce chyba 5 lat temu ale jednak... Pani ktora przyjmowala kobiete wpisala w karte -plod wazy 4100g a jak sie pozniej okazalo wpisala to tak od oka bo jak twierdzila-nie dalo sie zmierzyc dziecka bo glowica go nie obejmowala...
Jak chcecie to wkleje tutaj link i ktora bedzie chciala to przeczyta.

Kilka miesięcy temu była przecież kobieta chyba w Ameryce południowej urodziła naturalnie ponad 6kg dziecko. We wszystkich wiadomościach wtedy o tym mówili [emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Linka, u mnie burza właśnie przeszła straszna i jest ciut lepiej...

Priinceseczka, ale to 6 kg to jakaś skrajność ;)

Emalka, nawet w Polsce ostatnio był taki przypadek, chyba gdzieś na Śląsku, pamiętam, że już w ciąży byłam.

Witam się i ja
jeździłam dziś z bratową mojego za sukienka na wesele bo idą w sobotę a nie miała z kim jechać i pytała czy bym z nią nie przejechała zgodziłam się ale jestem wykończona :/ w jednym sklepie przymierzała chyba z półtora godz a tam nawet nie było gdzie usiąść dobrze, że chociaż klima była a w sumie ponad 4 godz z nią jeździłam to w domu mnie nie było prawie 6 a co najlepsze nic nie kupiła :szok: a ja po prostu padnięta jestem w domu syf ale zrobiłam tylko zmianę w zmywarce a reszty dziś nie tykam, z obiadem też lipa sobie ugotowałam szybko kalafior i w bułce na patelnie a mojemu wyciągłam do odmrożenia wątróbkę to jak wróći to też mu szybko zrobię

reklama
W siemianowicach ale nie w tym w
Którym ja rodzę tylko w drugim ze taki kolos sie urodził naturalnie :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry