reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Magdalena ja też miałam 75 ale możesz przecież przedzwonic na komórkę i zapytać
Linka ja też dzisiaj bez życia jestem. Łączę się z Tobą piękna
Izulka nie stresuj się , będzie dobrze . Musi być
Z tą parą to smutne :( strasznie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Keejti super że masz możliwość sn [emoji2] oby tak dalej [emoji6]

Milia fajnie że lekarka wszystko sprawdza i jeszcze lepiej jak jej podejrzenia się nie potwierdza.. kiedy wyniki?

Co do kosiankowego to chyba ja coś takiego będę mieć.. bo z dniem porodu skończy się umowa i później babka z kadr mówiła mi że będę załatwiać wszystko w ZUSie..

Karoszczurek szkoda że musisz dodatkowo stresowac się przez tatuska... a on jeszcze kiedyś będzie żałował a Ty z pewnością poradzisz sobie i bez niego.. trzymam za Was kciuki...

Iza kurcze to krótka ta szyjka strasznie... i że dalej nic nie robią.. brak słów [emoji20]

Priinceseczka racja z tą wyprawka... ja dla córeczki tez nie mam nic i po synku też czekają ciuszki do przepatrzenia... od biedy jak nie zdaze czy coś zapomnę to będzie chłopięce [emoji6]

Magdalena ja tez prywatnie robiłam badania i jak wcześniej babka w lab nie chciała karteczki ze zleceniem to teraz przypiela sobie więc chyba musi być kartka jaka dawka...

Karoszczurek to sporo poleciała choć może być min błąd pomiarowy...

Ja jakaś zalatana jestem.. nawet nie wiem czym... a brzuch ciągnie mnie i wszystko boli już cały czas...

Hej dziewczyny.
U mnie też humor dziś taki sobie. Dzień był ok., ale zrobiłam morfologię i jakieś cuda mi tam wyszły- podwyższone MCHC, RDW-CV, i do tego obniżone MPV-, które świadczy o małopłytkowości. Jutro spróbuję się dostać do lek. chorób zakaźnych bo i tak na kontrolę powinnam iść, jak nie to w piątek idę do gina. Wie może któraś z czym to może być związane?Czarna magia , którą próbuję odczarować przez google ale i tak figę dalej wiem...
Miłego wieczorku wszystkim

Aob-luzik:-) u mojego brata ma byc synus a pierwsze ich dziecko to coreczka i na poczatek kupili tylko 3 body chlopiece a tak reszte beda zakladac to co im w szafie zalega po Hani. Wiadomo nie wszystkie rzeczy po corce sa cale rozowe :-)powiedzieli ze na wyjscia tylko Franus bedzie ubrany w typowo chlopiece rzeczy. Ba nawet wozek maja szaro-biskupi. Stwierdzili ze w gondolce zime przejezdzi a pozniej spacerowke sie kupi tylko nowa.

Mama czworki ja tylko o tej maloplytkowosci słyszałam bo koleżanka taka ma urodę i w obu ciazach tego typu problem. To się wiąże z tym ze krew wolniej krzepnie i może dochodzić do krwotoków, ale u kolezanki oba porody bez problemu, skończyło się tylko na myśleniu o tym.

Priinceseczka dzięki za przytulasy ;) ja też taka poddenerwowana chodzę może to przez jutrzejsza wizytę a może tak w ogóle, bo też tak jak dziewczyny piszą wszystko mnie boli, co się ruszę musze usiąść, ciągnie mnie, kluje, plecy bolą straszliwie. Ciagle brakuje mi tchu, dobrxe ze ten kardiolog za tydzień. Ale trochę mi głupio o tym pisać kiedy niektóre z nas w szpitalu leżą i maja więcej zmartwień. Trzymajcie się dziewczyny, bedzie dobrze!

Witam się i ja
mi dziś dzień szybko zleciał, późno wstałam później sąsiadki na kawie były jak poszły to szybko robiłam szybki obiad a później pojechałam do siostry i byłyśmy na zakupach i siostra kupiła małemu body, skarpetki pieluche flanelową duża i zabawkę :)

U mnie już dobrze, dziś całe mieszkanie wysprzatal i o:)

Kuzynka i siostra mnie odwiedziły w sumie na pół dnia więc jakoś poszło. Jeszcze jutro jakoś muszę przetrwac w 4 ścianach

Mama 4 nie znam się ale googli nie czytaj, może do internisty chociaż się uda?

Aob chyba ja mam to co Ty bo też do dnia porodu umowa ale wtedy macierzyński z zusu a te kosiniakowe chyba dla tych co macierzyńskiego nie mają

reklama
Katerineczka- a tam glupio :-) jak ma to w jakis pomoc to pisz :-) ja tez czesto tutaj marudze i jak wyleje co swoje to pozniej troszke mi lzej :-)moze mamy chandre przez te pogode za oknem? Chociaz przyznam ze ja na nia nie narzekam. Upaly doskwiwraly mi straaasznie. Jutrzejsza wizyta sie nie przejmuj bo wszystkie bedziemy tutaj trzymac za Was kciuki :-)ja jest pewna ze wtedy doktor nie dokonala pomiaru bo miala za slaby sprzet albo nie chcialo jej sie szukac.. koniecznie daj znac jak tylko wrocisz do domu:-)

Dzisiaj ruszylam na zakupy i tez mnie cos bolalo w boku jak dluzej pochodzilam. To byla tak jakby kolka tglko ze nizej i brzuch twardy sie zrobil ale ustapilo jak tylko wrocilam i chwile polezalam. To bylo moze to stawianie sie brzucha? Juz sama nie wiem.

Do góry