reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Hmm... Ja mam wizytę u mojej gin dopiero za miesiąc - 08.08., więc podejrzewam, że wtedy wyśle mnie na glukozę przed następną wizytą (a chodzę do niej raz na 4 tygodnie)... Połówkowe będę robić u innego gin (poleconego przez nią), bo ona nie ma tak precyzyjnego sprzętu...

Co do L4, ostatnie podrzuciłam do pracy, w poniedziałek dostałam nowe i szefowa powiedziała mi przez telefon, że mogę wysłać bezpośrednio do kadr, ale jeśli mam ochotę to ona oczywiście zaprasza, żebym przyszła się pokazać ;) Zobaczę czy mi się będzie chciało, ale raczej wyślę :p

reklama
I ja zwolnienia wysylam poczta bo siedziba firmy jest za daleko..

Basienka no i bardzo dobrze ze juz masz wyniki i to dobre :) tez masz z glowy :)

Joasia moj gin niedlugio chyba idzie na urlop i mysle ze dlatego dostalam teraz skierowanie..

Martini jesli ten gin badziej Ci odpowiada to ja bym zmienila bo wazna jest dobra opieka w ciazy i spokoj mamy..

Ide spac :) milej nocki :)

Keejti perfumy zawsze dobre :) Mój teraz ma więcej ode mnie , co zawsze jest odwrotnie.
Mamusia gratki kopniec ♡
Pokrzywa jest dobra na wszystko
Milia i Ciebie dopadło :(
Iza o kurczę to ciężka sytuacja z bratem ale też współczuję "tej" choroby. Nikt nie może mu pomóc? Jakie on leki bierze? Smutne to...
Karosznurek oooo jak Ci wspolczuje zgagi. W 1 mialam prawie od samego poczatku do porodu. Nic mi nie pomagalo, jedynie na chwilkę mirinda
Aob super z tą cukrzycą :)

Mi godzinę temu dopiero przeszło i mogę chodzić. Nigdzie nie byłam bo byłam sama z młodym a nie dałabym rady iść do lekarza tylko pogotowie mnie ratowało. Dziecko się ruszalo więc byłam spokojna ale ból był tak niesamowity jak przy skurczu łydki. Coś strasznego...dobrze że już po i mam nadzieję ze już nie wróci

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Martini ja ciągle myślę nad zmianą mojego... no pojde jeszcze na następną wizyte i zobacze. Ale mysle zeby wciąć kogoś kto będzie bardziej zainteresowany samym porodem, bo jakoś tak czuje że w kwestiach szpitalnych będę osamotniona.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aob super glukoza, moja była dziwna bo po wypiciu i przed praktycznie taki sam wynik. Dlatego muszę powtórzyć, i z tego też względu w 24tc żeby był czas na reagowanie bo już lekarz uważa że jestem w grupie ryzyka.

Co do porodu, Joasia ja jestem przerażona.

Mam dziś mega chandre bo młoda od dwóch dni jest słabo ruchliwa albo ja nie mam czasu się wsluchiwac... Dobrze że jutro wizyta.

Emalka wysyłaj kogos aby zanosil . Możesz pocztą. Jest 7 dni na dostarczenie
Martini każda zmiana jest dobra oby na lepsze
Iza mnie też kopie na dole :( chociaż dzisiaj coś się przesunął i koło pępka walił dość mocno...

Mój chloptaś zasnął dopiero 15 min temu [emoji52][emoji52][emoji52] oszalał do reszty :/
Matko godz 0:00 a tu radio pyk i gra brrrrr [emoji23][emoji23][emoji23] a mówią że duchy są przed 24 [emoji104][emoji104][emoji104]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Diabliczka dobrze ze ci przeszło bo z tego co piszesz ból nieciekawy...
U mnie tak w aucie się samo włącza hehe

Milagros powtórka? O nie...

Joasia ja mam między 24 a 28 zrobię bliżej 28 ;)

Aob66 hrhe może i masz rację z tym Kaszubem najgorzej ze i ja Kaszubka hihi

Joasia dobrze wiedziec ze nie tylko u nas kuleje rozmowa, no specyficznych mamy mężów nie ma co ;)

Ogólnie żeby go trochę obronić to nie jest zły chłop, pracuje na rodzinę nie marnuje pieniędzy, wszystko idzie na dom. Mamo czworki na pewno masz rację z ewentualnym psychologiem, tylko ze mój mąż taki po prostu jest, on sam za to nie może, nie rozumie tego ze kogoś mogą słowa ranić, niestety to u nich rodzinna przypadłość. I chodź tysiąc razy obiecuje zw bedxie inacxej to się nie udaje bo on następnym razem znowu nie wie ze to przykre co mówi. ... ach temat rzeka u nas to jest niestety.

Jostyna dziękuję :)

Gaga trochę pocieszające ze nie jesteśmy z tym same, co? )

Iza ja pamiętam ze ty ugodowa kobieta jesteś, moja babcia tak samo mi mówiła zawsze: stara się, pracuje, badz trochę wyrozumiała... ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Nalcia o wizytach tez mozesz pisac do mnie priv to dopisze Cie do listy ktora jest w watku z wizytami na pierwszej stronie :-)

Milagros to faktycznie.dziwne te Twoje wyniki.. raczej malo mozliwe.. obys jednak nie miala! Kiedy teraz idziesz bo nie widze ktory to tydz?

Diabliczka dobrze ze puscilo ale ciekawe co to bylo...

Katerineczka mnie nazywali kaszubka z odzysku :-) podobno pasuje tam ze swoim charakterkiem :-D czuje ze bysmy sie dogadaly haha :-)

Ja zaraz zaczynam sie szykowac bo na usg jedziemy dzis troche dalej i jeszcze chce byc zabrana na lody wczesniej :-D

Milego dnia

Do góry