reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny jakas dziewczyna ode mnie z moasta ma do sprzedania te Wanienke Mamas&Papas za 15 zl. Myslicie ze bylaby jakims udogodnieniem dla mnie jako mlodej mamy? Jakies opinie? Zarezerwowalam ja dla siebie do godz.16.

Załączniki

• FB_IMG_1465985971959.jpg
    FB_IMG_1465985971959.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 70
reklama
To fakt... Mysle ze 33 to juz max na drugie dziecko ,ale zobaczymy co zycie pokaze. Srednio sie czuje tak psychicznie w ciazy. Patrze na ubrania , ktorych niebardzo moge kupic - bo narazie po co ,lezakowanie na plazy odpada i czuje sie malo sexi :p ale tak naprawde to dziecko to spelnienie marzen i wywalczona nagroda wiec staram sie nie stekac :) ale prawde mowiac jak jakos przezyje ten porod to chyba bedziemy sie starali isc za ciosem i niedlugo starac sie o rodzenstwo, bo kto wie ile tez czasu zejdzie znow.

Priinceseczka podobno fajnie się sprawdza ta wanienka szwagierka miała i fajnie mi się małego kapalo jako zostawał u nas na weekend. Ale na dłuższą metę musisz zapytać kogoś kto posiadał.
Ale sama o takiej myślę.

Milagros,Wlasnie chyba ja kupie :-) jeszcze meza zapytam jak wroci z pracy co on o tym mysli bo z zalozenia mielismy nie kupowac uzywanych rzeczy a tu jeszcze wanienka hihi ale wymyje ja dobrze i powinno byc ok:-)
Dziekuje za opinie ;-*

Milagros- za siostre trzymam kciuki. Oby to nic powaznego :-(( daj znac jak juz bedziecie wiedzialy co jest grane. Tule Was ;-*

Martinii-my o te ciaze staralismy sie pol roku... bylo naprawde ciezko bo i maz sie zalamywal z tego wszystkiego. Pozniej okazala sie ciaza dosc problemowa -bylo plamienie, krwiak i odklejajaca sie kosmowka...mam nadzieje ze na tym juz koniec zlych przygod... stad tez u nas decyzja o drugim dzieciatku do 30stki po tak naprawde nigdy nie wiadomo ile bedziemy sie o nia starac...

Ostatnia edycja:
Milagros - trzymam kciuki za siostrę!

Princeseczka - ja jestem zwolenniczką wanienek bez niczego w środku, bo maluchy szybko zaczynaja fikać przy kąpieli i wtedy fajnie jak mają na to miejsce :) ale na początek.. może byłoby ok :)

ja do 30 miałam 3 dzieciaków.. w tym roku 32 i 4! Także powodzenia w realizacji planów :) :) fajnie być młodym rodzicem, potem dzieci odchowane a jeszcze ma się siły na "życie" :)

Siostra zostaje na podtrzymaniu dwa dni, dzidziol żyje. Ale przyjmujący w szpitalu ostro skrytykował jej lekarza prowadzącego.

Uff milagros dobrze ze z dzidzia ok. A co z lekarzem?
A o wanience miałam to samo co ivi napisać miałam taką foczke na przyssawki że że zwykłej wanienki robiło się takie coś i uzylismy raz. Tak ciężko plecki umyć i właśnie tylko na początek. A może dlatego że u nas ja nie kąpie, ale mój też mówił że to nie wygodne, najlepiej mu było pieluche na dno wanienki i tyle. A też był początkujący no i to facet :)

Hehe ja jak komuś powiem że mi się gromadka marzy-jakas szóstka to każdy kiwa głową z politowaniem albo mówi że jakaś głupia jestem. Wiem że 6 nie będzie, też tyle cc to źle ale na 4 liczę. No i jak urodze drugie będę miała jeszcze 22 lata :) mój mąż 23.i oboje uważamy że to świetny wiek i wcale nie jest tak że jak dziecko się pojawia to zamykamy się w domu i do ludzi nie wychodzimy. Ale ja zawsze chciałam być młoda mama :)

reklama
Witam się dziś i ja u mnie pogoda super to dalej korzystam ale się już zmeczylam to chyba jeszcze tylko obiad ogarne zupę kalafiorowom z ziemniakami mam od wczoraj a na drugie spaghetti zrobię:)

Milagros najważniejsze ze dzidzia siostry żyje i jest pod opieka kciuki za nich żeby już wszystko do końca było w porządku a siostra w którym tyg?

Co do ilości dzieci to mi się marzy trójka ale zobaczymy jak się ułoży o to staraliśmy się ponad półtora roku więc na razie myslę tylko o tym żeby zdrowy był i się szczęśliwie urodził a mój też starszy trochę ode mnie więc zobaczymy jak to będzie

Do góry