reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Ja dzisiaj niestety brak skoku temperatury więc czekam na USG popołudniu, żeby się dowiedzieć czy była owulacja, czy jeszcze wciąż jest przede mną. Nic wczoraj nie czułam więc licho wie.

reklama
U mnie pierwszy raz od miesięcy nie ma żadnych szans na ciążę bo po histero, jak były płodne była przerwa i wiecie co? Moja głowa dalej ma nadzieję, że jestem w ciąży 😂😂😂
My się w tym cyklu zabezpieczamy ze względu na drugie podejście do IVF. Byłam w sobotę na monitoringu i owulacja pewnie była wczoraj/sobotę wieczorem, a seks wczoraj. Dzisiaj pewnie zacznę stymulację, ale też mam takie myśli, że może trzeba odpuścić, bo się udało 😂 Z prezerwatywą 😁

@AuraWaves super że porozmawiałas z narzeczonym szczerze i wyrzuciliscie z siebie co wam na serduchu leży . Rozmowa jest ważna a zwłaszcza w czasie starań gdy w nas tyle emocji
@anyżowa powodzenia i trzymam kciuki ✊✊
@klaudia16 twój lekarz nie bada podczas @? Ja kiedyś poszłam też z 🐒 co prawda do kliniki niepłodności i myślałam że tylko sobie pogadamy i przeanalizujemy badania a on do mnie że nawet lepiej że mam @ bo wszystko lepiej widać ...

Hej dziewczyny. Życzę udanego i miłego tygodnia 🙂 U mnie @ dalej brak ... Choroba mi ładnie pomieszała w cyklu ... Nie lubię takiej niepewności . Zwłaszcza że u mnie to raczej jak w zegarku i takie sytuacje mnie
,, męczą "

Wygląda, że tak 😪

Bardzo mi przykro
Szczerze? Jest mi przykro ale zostaję z nadzieją, że będzie dobrze. Dla mnie najważniejsze, by to nie była kolejna cp bo od teraz listopad jest dla mnie miesiącem traumy a jeśli dobrze rozumiem to po biochemie mogę dalej się starać bez przerw?

reklama
Szczerze? Jest mi przykro ale zostaję z nadzieją, że będzie dobrze. Dla mnie najważniejsze, by to nie była kolejna cp bo od teraz listopad jest dla mnie miesiącem traumy a jeśli dobrze rozumiem to po biochemie mogę dalej się starać bez przerw?
Ja normalnie po biochemie z poprzedniego cyklu teraz mam cykl stymulowany, więc chyba tak :)

Do góry