StaraStaraczkaNew
Początkująca w BB
Ty już po owulacji w tym cyklu? Bo w poprzednim chyba jakoś podobnie miałyśmyJa normalnie po biochemie z poprzedniego cyklu teraz mam cykl stymulowany, więc chyba tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty już po owulacji w tym cyklu? Bo w poprzednim chyba jakoś podobnie miałyśmyJa normalnie po biochemie z poprzedniego cyklu teraz mam cykl stymulowany, więc chyba tak
Wydaje mi się że to biochem. Tak po biochemię można normalnie się starać i podobno lubi to być cykl owocny więc trzymam kciukiBeta spadła o ponad 10 jednostek, progesteron z 0.7 na 0.8. Czy dobrze kminie ze to szansa na biochem i po sprawie?
wiesz co szczerze nie wiem ,bo nigdy nie byłam . Może i zbada ,zobaczymy . Narazie i tak nie przyszła@AuraWaves super że porozmawiałas z narzeczonym szczerze i wyrzuciliscie z siebie co wam na serduchu leży . Rozmowa jest ważna a zwłaszcza w czasie starań gdy w nas tyle emocji
@anyżowa powodzenia i trzymam kciuki
@klaudia16 twój lekarz nie bada podczas @? Ja kiedyś poszłam też z co prawda do kliniki niepłodności i myślałam że tylko sobie pogadamy i przeanalizujemy badania a on do mnie że nawet lepiej że mam @ bo wszystko lepiej widać ...
Przykro miBeta spadła o ponad 10 jednostek, progesteron z 0.7 na 0.8. Czy dobrze kminie ze to szansa na biochem i po sprawie?
Robiłaś test ?Czekam do wtorku, w poniedziałek nie dam rady wyskoczyć. I wtedy będzie konkretne wyjaśnienie. No chyba, że coś drgnie w którąś stronę na teście.
tak, 5-6 dni poTy już po owulacji w tym cyklu? Bo w poprzednim chyba jakoś podobnie miałyśmy
To będziemy razem testowaćHejka hejka ja co prawda testować będę dopiero 1 grudnia, ale nie ma jeszcze takiego tematu, więc przyłączam się tutaj starania z czerwca przeniesione na wrzesień, a z września na teraz więc jeszcze tydzień trzeba czekać
Ooo to nie będę sama w tym dniu oczekiwania chyba, że dzień wcześniej dostanę okresTo będziemy razem testować