reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
@AuraWaves super że porozmawiałas z narzeczonym szczerze i wyrzuciliscie z siebie co wam na serduchu leży . Rozmowa jest ważna a zwłaszcza w czasie starań gdy w nas tyle emocji
@anyżowa powodzenia i trzymam kciuki ✊✊
@klaudia16 twój lekarz nie bada podczas @? Ja kiedyś poszłam też z 🐒 co prawda do kliniki niepłodności i myślałam że tylko sobie pogadamy i przeanalizujemy badania a on do mnie że nawet lepiej że mam @ bo wszystko lepiej widać ...
wiesz co szczerze nie wiem ,bo nigdy nie byłam . Może i zbada ,zobaczymy . Narazie i tak nie przyszła 🤦

U mnie to nie wygląda jakoś spektakularnie. W zasadzie nie wiem, czy powinnam gnać na cito do lekarza po proga, czy spr w środę po prostu.
W piątek po 13 miałam betę 5,23 i proga 16,92, dziś rano beta 45,80 i prog 14,12. Miesiaczke już powinnam mieć więc wyniki powiedziałabym słaby

reklama
Do góry