reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Ja moje już przed starym chowam bo on by najlepiej dopiero po spóźnionej miesiączce,jakbym powiedziała ,że coś może jest na rzeczy - jechałby kupić - ale wolę wiedzieć szybciej i mam schowane chyba 3 testy 😂 może je zużyje przed bożym narodzeniem - wtedy święta zrobiłyby mi totalny rollercoaster emocji bo rok temu w grudniu przeszłam przez cp - zobaczymy jak to będzie. Mój małż miewa humorki,pracuje dużo ,w weekendy na naszej budowie zasuwa - może się uda -może nie - zobaczymy (jemu to jest obojętnie czy będziemy teraz w ciąży czy za rok czy za 3lata czy wg) 🙄

ja zamawiałam dzisiaj testy i mówię do męża, że wezmę 5 na co on „nie nie weź od razu chociaż 15, bo potem i tak jeżdżę dokupuję i 5 razy tyle przepłacam” spotkaliśmy się po środku wzielam 10 🤡
To jest racjonalna ilość, pod warunkiem, że nie jesteś tak cierpliwa jak ja i nie sikasz dwa razy dziennie od 7dpo, żeby broń Boże nic nie przeoczyć 😂 w każdym razie kupiłam 8 i musiałam dokupić jeszcze dwa w rosku srosku 🥲
Na teście kreska była wczoraj ciemniejsza, wzięłam na wstrzymanie i już jutro tylko pójdę sobie na betę, proszę o kciuki, żeby te piątkowe 5 ładnie odbiło 🤞🏻

To jest racjonalna ilość, pod warunkiem, że nie jesteś tak cierpliwa jak ja i nie sikasz dwa razy dziennie od 7dpo, żeby broń Boże nic nie przeoczyć 😂 w każdym razie kupiłam 8 i musiałam dokupić jeszcze dwa w rosku srosku 🥲
Na teście kreska była wczoraj ciemniejsza, wzięłam na wstrzymanie i już jutro tylko pójdę sobie na betę, proszę o kciuki, żeby te piątkowe 5 ładnie odbiło 🤞🏻
U mnie nie ma to sensu, bo zastrzyk mi się utrzymuje co najmniej 12 dni 🙈 Trzymam mocno kciuki 🤞

Trzymam kciuki 🍀

Ja do soboty jakoś muszę dotrwać bo nawet jakby wyszły jakieś cienie wcześniej to nie mam kiedy jechać na betę w tygodniu. W pracy sajgon więc nie ma szans na zwolnienie się na badania.

reklama
Trzymam za nas obie - u Ciebie niech rośnie, u mnie niech maleje

Do góry