LadyStrejser
Zaangażowana w BB
Muszę się z Wami czymś podzielić - to tiktok - tak mnie wkur**ł ,że już chyba kawy nie potrzebuje! Skandal po prostu Link do: TikTok - Make Your Day
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widziałam już jakiś czas temu tego tik toka i uważam że ludzie są mocno ograniczni , szkoda wgl komentować to wszystkoMuszę się z Wami czymś podzielić - to tiktok - tak mnie wkur**ł ,że już chyba kawy nie potrzebuje! Skandal po prostu Link do: TikTok - Make Your Day
Będzie dobrzeU mnie to nie wygląda jakoś spektakularnie. W zasadzie nie wiem, czy powinnam gnać na cito do lekarza po proga, czy spr w środę po prostu.
W piątek po 13 miałam betę 5,23 i proga 16,92, dziś rano beta 45,80 i prog 14,12. Miesiaczke już powinnam mieć więc wyniki powiedziałabym słaby
No porażka po prostu - jak można być tak ułomnym - ja bym odcięła się jak najdalej od takich ludzi - choćby to byłaby najbliższą rodzina... Sama ograniczyłam relacje z babcią i siostrą męża po głupich tekstach ,gdy przechodziłam cp - jak najdalej od toksykówwidziałam już jakiś czas temu tego tik toka i uważam że ludzie są mocno ograniczni , szkoda wgl komentować to wszystko
ciąża biochemczna to taka, która jest stracona zanim widać ją na USGOchłonęłam i postanowiłam zacząć działać po środowej becie i progu. Dałam sobie szansę, jeśli beta będzie pow 100 to powalczymy i podtrzymamy pewnie progiem, który w gruncie rzeczy nie szura też jakoś dramatycznie, ale lekko spadł i szału nie ma.
A tak generalnie czy wiecie do jakiego wyniku bety można mówić o ciąży biochem?
Ok, czyli pewnie poniżej 1000-1500, zakładając w idealnym świecie, że od 1500 widać pęcherzykciąża biochemczna to taka, która jest stracona zanim widać ją na USG
ale w sumie czemu jesteś tak źle nastawiona? Wiadomo, ne urosła ta beta jakoś zawrotnie, ale urosłaOk, czyli pewnie poniżej 1000-1500, zakładając w idealnym świecie, że od 1500 widać pęcherzyk