reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
widziałam już jakiś czas temu tego tik toka i uważam że ludzie są mocno ograniczni , szkoda wgl komentować to wszystko 😔
No porażka po prostu - jak można być tak ułomnym - ja bym odcięła się jak najdalej od takich ludzi - choćby to byłaby najbliższą rodzina... Sama ograniczyłam relacje z babcią i siostrą męża po głupich tekstach ,gdy przechodziłam cp - jak najdalej od toksyków

A ja umówiłam się do innego ginekologa na konsultacje na 5 grudnia ,podejrzewam że to będzie 3-4 dni po owulacji zobaczymy jak się ten cykl ułoży.
Muszę iść gdzie indziej bo ta moja za wiele nie mówi i każe próbować ,nie daje mi to spokoju .Chce mieć spokojną głowę że zrobiłam wszystko co mogłam zwłaszcza że czas goni niesamowicie

Ochłonęłam i postanowiłam zacząć działać po środowej becie i progu. Dałam sobie szansę, jeśli beta będzie pow 100 to powalczymy i podtrzymamy pewnie progiem, który w gruncie rzeczy nie szura też jakoś dramatycznie, ale lekko spadł i szału nie ma.
A tak generalnie czy wiecie do jakiego wyniku bety można mówić o ciąży biochem?

Ochłonęłam i postanowiłam zacząć działać po środowej becie i progu. Dałam sobie szansę, jeśli beta będzie pow 100 to powalczymy i podtrzymamy pewnie progiem, który w gruncie rzeczy nie szura też jakoś dramatycznie, ale lekko spadł i szału nie ma.
A tak generalnie czy wiecie do jakiego wyniku bety można mówić o ciąży biochem?
ciąża biochemczna to taka, która jest stracona zanim widać ją na USG

reklama
Do góry