Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam to samo na początku przed testowanie taki brzuch jakbym byla w 3msc...Też bym chciała taki prezent na Mikołaja. Brzuch mi wydeło i nic że jem jak szalona , to na pewno objaw ciąży Niestety w poprzednim cyklu też wszystkie znaki na niebie i ziemi mówiły, że się udało a tu nic
Przytulam, mam tak samo. Jestem na początku starań ale każdy cykl bezowocny to dla mnie straszny cios. Tym bardziej, że względnie wydaje się być wszystko ok, jest owu, badania wydają się być tez dobre…Właśnie dostałam okres. Nici z pięknego prezentu na mikołajki. Jestem trochę rozżalona, zawiedziona. To dopiero 5 cykl starań ale za każdym okresem czuję duży zawód. Oczywiście wiem że są tutaj dziewczyny które starają się latami....i wiem że 5 miesięcy to krótko ale nie mam się gdzie wygadać więc piszę tutaj.
W dniu pozytywnego najlepiej, następnego poprawić jeśli jest siła i chęci. Tak mawiają ekspertkiPrzytulam, mam tak samo. Jestem na początku starań ale każdy cykl bezowocny to dla mnie straszny cios. Tym bardziej, że względnie wydaje się być wszystko ok, jest owu, badania wydają się być tez dobre…
Dziewczyny, które robią testy owu, mam jeszcze do was pytanie, kiedy według was są najlepsze dni na starania? W dniu pozytywnego testu, czy w dniu następnym, kiedy test już jest negatywny czyli dniu owu?
To ja tak sobie w zeszłym miesiącu wkrecalam bo mnie brzuch bolałU mnie pierwszy raz od miesięcy nie ma żadnych szans na ciążę bo po histero, jak były płodne była przerwa i wiecie co? Moja głowa dalej ma nadzieję, że jestem w ciąży
my zazwyczaj staramy się cały miesiąc co 2 maks 3 dni,w czasie owu seks jest przed pozytywnym testem w dzień pozytywnego testu i jeszcze na następny dzień i dalej co drugi dzień 3 dzieńPrzytulam, mam tak samo. Jestem na początku starań ale każdy cykl bezowocny to dla mnie straszny cios. Tym bardziej, że względnie wydaje się być wszystko ok, jest owu, badania wydają się być tez dobre…
Dziewczyny, które robią testy owu, mam jeszcze do was pytanie, kiedy według was są najlepsze dni na starania? W dniu pozytywnego testu, czy w dniu następnym, kiedy test już jest negatywny czyli dniu owu?
Najlepiej uprawiać seks regularnie cały miesiąc największe szanse.Przytulam, mam tak samo. Jestem na początku starań ale każdy cykl bezowocny to dla mnie straszny cios. Tym bardziej, że względnie wydaje się być wszystko ok, jest owu, badania wydają się być tez dobre…