reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Ja odkąd odstawiłam anty 3 miesiące temu za każdym razem przed @ mam wszelkie możliwe objawy i się wkręcam. W tym miesiącu wymyśliłam, że będzie prezent na mikołajki 🙈🥺 za tydzień będę próbować z testem

reklama
Też bym chciała taki prezent na Mikołaja. Brzuch mi wydeło i nic że jem jak szalona , to na pewno objaw ciąży 🤣 Niestety w poprzednim cyklu też wszystkie znaki na niebie i ziemi mówiły, że się udało a tu nic 😆
Ja miałam to samo ;) na początku przed testowanie taki brzuch jakbym byla w 3msc...

Właśnie dostałam okres. Nici z pięknego prezentu na mikołajki. Jestem trochę rozżalona, zawiedziona. To dopiero 5 cykl starań ale za każdym okresem czuję duży zawód. Oczywiście wiem że są tutaj dziewczyny które starają się latami....i wiem że 5 miesięcy to krótko ale nie mam się gdzie wygadać więc piszę tutaj.

Właśnie dostałam okres. Nici z pięknego prezentu na mikołajki. Jestem trochę rozżalona, zawiedziona. To dopiero 5 cykl starań ale za każdym okresem czuję duży zawód. Oczywiście wiem że są tutaj dziewczyny które starają się latami....i wiem że 5 miesięcy to krótko ale nie mam się gdzie wygadać więc piszę tutaj.
Przytulam, mam tak samo. Jestem na początku starań ale każdy cykl bezowocny to dla mnie straszny cios. Tym bardziej, że względnie wydaje się być wszystko ok, jest owu, badania wydają się być tez dobre…
Dziewczyny, które robią testy owu, mam jeszcze do was pytanie, kiedy według was są najlepsze dni na starania? W dniu pozytywnego testu, czy w dniu następnym, kiedy test już jest negatywny czyli dniu owu?

Przytulam, mam tak samo. Jestem na początku starań ale każdy cykl bezowocny to dla mnie straszny cios. Tym bardziej, że względnie wydaje się być wszystko ok, jest owu, badania wydają się być tez dobre…
Dziewczyny, które robią testy owu, mam jeszcze do was pytanie, kiedy według was są najlepsze dni na starania? W dniu pozytywnego testu, czy w dniu następnym, kiedy test już jest negatywny czyli dniu owu?
W dniu pozytywnego najlepiej, następnego poprawić jeśli jest siła i chęci. Tak mawiają ekspertki :)

my zazwyczaj staramy się cały miesiąc co 2 maks 3 dni,w czasie owu seks jest przed pozytywnym testem w dzień pozytywnego testu i jeszcze na następny dzień i dalej co drugi dzień 3 dzień

reklama
Najlepiej uprawiać seks regularnie cały miesiąc 😈 największe szanse.

Do góry