MamaR
Fanka BB :)
Będziesz powtarzać betę ?Mam jedynie nadzieje ze to tylko biochem a nie kolejna cp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziesz powtarzać betę ?Mam jedynie nadzieje ze to tylko biochem a nie kolejna cp
Pewnie pójdę jutro żeby sprawdzić czy spada, bo widmo kolejnej cp nade mną wisiBędziesz powtarzać betę ?
Idź koniecznie , krwawienia na początku ciąży się zdarzają , czasem brakuje progesteronu a czasem krwiak pęknie. Miałabyś niezłego pecha jakby była cp. Trzymam kciuki by jednak to brał jakiś krwiaczek niegroźnyPewnie pójdę jutro żeby sprawdzić czy spada, bo widmo kolejnej cp nade mną wisi
Gratulacje!!Pozytyw ale beta malutka, nawet nie 24
@olka11135 jak to u Ciebie było?Ale znaku mniejszości nie ma ? Bo z tego co wiem brak ciąży <5 . Jak się myle niech ktoś mnie poprawi.
Wiec jeśli nie ma znaku mniejszości nadzieja zawsze jest. @olka11135 Ty startowałaś z niską betą? Chyba dobrze pamiętam
No raczej nie byłoby w takiej ilości i ze skrzepami, tak myślę. A co do cp, to równo rok temu miałam tego pechaIdź koniecznie , krwawienia na początku ciąży się zdarzają , czasem brakuje progesteronu a czasem krwiak pęknie. Miałabyś niezłego pecha jakby była cp. Trzymam kciuki by jednak to brał jakiś krwiaczek niegroźny
No już po nadziei na moje ale dziękiGratulacje!!
Co tu się dzieje gratulacje!Zobacz załącznik 1673824 Chyba się zbieram na betę
Szaleństwo trzymam kciukiNie, brak stymulacji. Dziś 11/10 dpo