reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Ehh... a ja właśnie się dowiedziałam, że mój mąż wyjeżdża za granicę do pracy akurat w trakcie moich przewidywanych dni płodnych w grudniu. :( A takie miałam pozytywne nastawienie, żeby się nie poddawać i dalej próbować w najbliższym cyklu... 😢

Ale znaku mniejszości nie ma ? Bo z tego co wiem brak ciąży <5 . Jak się myle niech ktoś mnie poprawi.
Wiec jeśli nie ma znaku mniejszości nadzieja zawsze jest. @olka11135 Ty startowałaś z niską betą? Chyba dobrze pamiętam 🙂
@olka11135 jak to u Ciebie było?
Nie, znaku mniejszości nie ma.
IMG_9082.jpeg

Zrobię test jutro i w niedzielę, ale z betą się wstrzymam. Tak jak piszecie: dopóki okresu nie ma, czuję że gra nie została skończona 😁 😈

Idź koniecznie , krwawienia na początku ciąży się zdarzają , czasem brakuje progesteronu a czasem krwiak pęknie. Miałabyś niezłego pecha jakby była cp. Trzymam kciuki by jednak to brał jakiś krwiaczek niegroźny
No raczej nie byłoby w takiej ilości i ze skrzepami, tak myślę. A co do cp, to równo rok temu miałam tego pecha 😭

reklama
Do góry