reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Ale żart… Ja specjalnie jechałam do labu gdzie robiłam proga, bo wynik miałam w 2h, a cena niższa niż Alab i diagno o 40 zł ✌🏻 Dobrze się bawią. To odbierzesz wyniki robiąc od razu przyrost 😜
Nie wiem kompletnie co im odje*alo. To mój najbliższy punkt pobrań i zazwyczaj były wyniki w ciągu max 2-3 godzin.
Jednak tylko na testy mogę liczyć. Jutro rano zrobię, ale pójdę spać z wkurwem 😁

Nie wiem kompletnie co im odje*alo. To mój najbliższy punkt pobrań i zazwyczaj były wyniki w ciągu max 2-3 godzin.
Jednak tylko na testy mogę liczyć. Jutro rano zrobię, ale pójdę spać z wkurwem 😁
Spokojnie, materiał późno pobrany więc zanim zrobią trochę trzeba poczekać. U mnie diagnostyka działa też w sobotę i kiedyś tak miałam wyniki (nie związane z ciążą badania) że robiłam w czwartek, czas badań 1-4 dni robocze a w sobotę miałam już komplet.

Ja też ostatnio robiłam w diagnostyce i ciągle odświeżałam A wynik był dopiero kolejnego dnia... 🤦‍♀️ z tym, że byl to wtorek, a jutro sobota, współczuję czekania...

Tyle z tego było.
Beta: 2.18.
Prog: 17,8.

Bez smutów mi tu tylko. Czekam na okres, zakasam rękawy i biegnę dalej 😉
Ej, ale jak jesteś 9 dni po zastrzyku to jakie czekam na okres 🙈 Mi się zastrzyk utrzymywał 12 dni i potem już kreska nie zniknęła po prostu i mam prawie 2,5 letniego synka 😁 Teraz zresztą też utrzymywał mi się zastrzyk 12 dni i kreska została przy biochemie

reklama
Do góry