AuraWaves
Fanka BB :)
Gratulacje jak długo się staraliście ?Pozytyw ale beta malutka, nawet nie 24
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje jak długo się staraliście ?Pozytyw ale beta malutka, nawet nie 24
5 tydzień i powinien być widoczny pęcherzykNo zobaczymy jak dalej, oby nie cp jak rok temu, teraz muszę wyliczyć kiedy iść do lekarza
Gratulacje urośniePozytyw ale beta malutka, nawet nie 24
Mi się dopiero jutro płodne zaczynają o ile owu w ogóle przyjdzieAle Ty tez na mój czy na swój?
No mniej więcej 5 mi wyszedł jeśli chodzi o dostępny termin ale muszę iść bo mnie strach przed potworka cp dojedzie. Może chociaż wykluczymy obecność w jajowodzie. Na razie boję się cieszyć5 tydzień i powinien być widoczny pęcherzyk
GratulacjePozytyw ale beta malutka, nawet nie 24
Możesz, zdecydowanie10dpo biało czy mogę mieć jeszcze nadzieję ?
tak. Ja we wrześniu 10 dpo bały test a 11dpo już kreski .10dpo biało czy mogę mieć jeszcze nadzieję ?
Ale mega Miałam dobre przeczucie Lecisz na lipcowe czy sierpniowe? Jak na te drugie to prosze mnie zaciągnąć za sobąPozytyw ale beta malutka, nawet nie 24