reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Hej dziewczyny! Możecie mi napisać, te które przeszły cp i miały laparoskopię plus łyżeczkowanie kiedy dostałyście kolejny okres po operacji? Ja w poniedziałek będę 4 tygodnie po i nie wiem czego się spodziewać. Organizm nie daje mi żadnych sygnałów. Czekam na ten okres jak na zbawienie…

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi, bo teraz słucham i oglądam swój organizm jak nigdy! Jaka szyjka macicy jest przed okresem a jaka na początku „domniemanej” ciąży 😁?
Wydaje mi się, że to nie idzie tak tego sprawdzić, bo jakby się dało to lekarz byłby w stanie tak stwierdzic ciążę bez badania b-hcg, a jeszcze o czymś takim nie słyszałam, ale oczywiście mogę się mylić 🙈

Hej dziewczyny! Możecie mi napisać, te które przeszły cp i miały laparoskopię plus łyżeczkowanie kiedy dostałyście kolejny okres po operacji? Ja w poniedziałek będę 4 tygodnie po i nie wiem czego się spodziewać. Organizm nie daje mi żadnych sygnałów. Czekam na ten okres jak na zbawienie…
Możesz dostać nawet po 8-12 tygodniach, nie ma reguly

ja bez laparoskopii ale po łyżeczkowaniu i mtx dostałam miesiąc później. A nie chodzisz na wizyty kontrolne ?

reklama
Po pół roku, bo miałam podany meto rok temu :)
Jak przeżyłaś ten okres czekania? Mnie to mega dołuje… chociaż mi lekarz mówił że do okresu, później trzy cykle i możemy zacząć starania… ale to mi wychodzi marzec-kwiecień. Wszystko zależy kiedy ten okres przyjdzie…

Do góry