reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

A może te wibracje mówią - potrzebujesz masażu 😎
dzień doberek :)
4nia- w sumie to już mi masaż niepotrzebny.. dziś mnie „wymasował”, a raczej powyginał mój fizjoterapeuta, że obawiałam sie, czy oby na pewno po tym nastawianiu będę w stanie pójść do domu 😃
Ps. Doszłam do domu, a nawet czułam się jak nowonarodzona 😎

reklama
Z głupoty i nudów sprawdziłam jaki bym miała termin Porodu 🤦🏻‍♀️ gdyby się udało. I jak to nie jest znak to ja nie wiem. Wychodzi mi 5.08 a w tamtym roku jak zaszłam w ciążę to wypadał mi 4.08 😱😱

Hej dziewczyny 🙂
Mam chyba najdłuższy okres w swoim życiu - 7 dzień 🥴 i się zaczęłam zastanawiać czy w ogóle jakiś pęcherzyk u mnie urośnie przez to 🥴 wiecie może czy one zaczynają wzrastać dopiero po okresie czy on nie ma żadnego znaczenia? Pewnie to przez leki, albo przez to że nie zaczęłam kolejnego opakowania anty 🥴
Czy któraś z Was bierze metforminę?

Hej dziewczyny 🙂
Mam chyba najdłuższy okres w swoim życiu - 7 dzień 🥴 i się zaczęłam zastanawiać czy w ogóle jakiś pęcherzyk u mnie urośnie przez to 🥴 wiecie może czy one zaczynają wzrastać dopiero po okresie czy on nie ma żadnego znaczenia? Pewnie to przez leki, albo przez to że nie zaczęłam kolejnego opakowania anty 🥴
może pęcherzyk rosnąć podczas okresu, tak np się dzieje przy krótkich cyklach, gdzie owulacja jest zaraz po miesiączce.

Hej dziewczyny 🙂
Ja biorę.

ja mam takie wyniki.
Boje się że nie dotrwam do tej bety aby jaki kolwiek było widać pęcherzyk na uzg żeby włączył ta heparynę. Ostatnia ciąża skończyła się na becie 500 z groszami ale bez acardu .
W maju brałam akard doszłam do ponad 5 tys bety.
Ja mam hetero w v r2, mthfr>T, pai-1 4/5G . Generalnie nie sądziłam, że coś wgl w badaniu wyjdzie. Nie mam historii poronień, tylko problem z zajściem w ciąże. Jedna udana, tylko na podstawowych witaminach 🙈
Stosujemy teraz acard 75 i od transferu będę musiała brać zastrzyki

Hej dziewczyny 🙂
ja biorę

reklama
Do góry