reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
A czytać ze zrozumieniem ciężko Ci?
Widziałaś 1 stronę co tam napisane jest?!

Ja zawsze czytam coś, gdzie chcę się udzielić bo mogę komuś krzywdę takim pozytywnym testem wyrządzić. Tak krzywdę!! Są kobiety ,które tutaj długo, za długo siedzą i nie widziały takiego testu na oczy. A Ty sobie wbijasz z buta jak do siebie ... Po pierwsze czytaj ze zrozumieniem a po drugie empatii trochę.
I wzajemnie...

Dziewczyny. Teraz będzie bardzo poważnie: 🤔
Muszę wam cos powiedzieć… pamiętacie to słynne „musowanie macicy” 🤪?
Więc wczoraj.. leżę sobie na kanapie, bezwiednie scroluje instagrama… a tu nagle … czuję wibrowanie w podbrzuszu 😂 jakbym wibratora zapomniała wyciągnąć 😜no więc kochane, to już przesadzone, to ewidentnie CIONSZ!
Po moim pozytywnym teście będzie mozna dopisac „wibrowanie macicy” na listę „pierwsze objawy ciąży” 😜

Dobra, żarty żartami, idę zrobić śniadanie 😃
Ej ja też chcę mieć „macica’s wibrejszyn”!! Nigdy nie miałam!! 😠

Haha, tylko bebzdon wibrejszyn 🤣🤣

reklama
Do góry