reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Cześć dziewczyny :)
Jestem nowa na tym wątku, która nie spodziewała się testowania w listopadzie a jednak 😃
Spójrzcie na moje testy, z trzech ostatnich dni (po kolei 26, 27, 28 dzien cyklu).
Cykle mam 30dniowe, we wtorek powinna zacząć się @, i nie wiem czy mogę się cieszyć? 🫣 Piersi mam strasznie ciężkie z wielkimi błękitnymi żyłkami, sutki wrażliwe. Mam w planach pójść jutro na betę..
Zobacz załącznik 1673099Zobacz załącznik 1673100Zobacz załącznik 1673101

Cześć dziewczyny :)
Jestem nowa na tym wątku, która nie spodziewała się testowania w listopadzie a jednak 😃
Spójrzcie na moje testy, z trzech ostatnich dni (po kolei 26, 27, 28 dzien cyklu).
Cykle mam 30dniowe, we wtorek powinna zacząć się @, i nie wiem czy mogę się cieszyć? 🫣 Piersi mam strasznie ciężkie z wielkimi błękitnymi żyłkami, sutki wrażliwe. Mam w planach pójść jutro na betę..
Zobacz załącznik 1673099Zobacz załącznik 1673100Zobacz załącznik 1673101
gratulacje dwóch kresek 🧸,zapoznaj się jednak z pierwszą stroną,ten wątek nie jest dla przypadkowych osób do oceny ich testów ciążowych 🫣..

Ja 3 tygodnie temu miałam okres i dowiedziałam się, że urodziła dziewczyna u której byliśmy na weselu w styczniu. W ciąży jest koleżanka co miała wesele końcem maja i znajomy pochwalił się bliźniakami. I to wszystko jak ja dowiedziałam się, że znowu nie jestem w ciąży…
Wiecie co odwaliłam wczoraj ?
Chodziłam po pepco i zaczęłam oglądać malutkie ubranka czapeczki skarpetki itp i normalnie kusiło mnie kupić takie małe skarpeteczki i trzymać w szufladzie z myślą, że się udało nam 🥺
Kup sobie to ubranko , pozytywne myśli przyciągają pozytywne rzeczy. Myśl.ze kiedyś go założysz swojemu dziecku. To nic złego mieć nadzieję. Marzenia są po to by je spełniać więc życzę Ci byś sobie spełniła swoje.
Niestety testy negatywny.. okresu brak... aczkolwiek zastanawia mnie ta blada kreska...
Ile ja bym dała za taki swój "nieudany" test. Beta jutro obowiązkowo 🥰

U mnie dziś bardzo dużo śluzu więc ten tydzień będzie intensywny. Może i ja zobaczę te dwie kreski 30.11 :-)

Załączniki

• 20241118_064910.jpg
    20241118_064910.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 127
reklama
Kup sobie to ubranko , pozytywne myśli przyciągają pozytywne rzeczy. Myśl.ze kiedyś go założysz swojemu dziecku. To nic złego mieć nadzieję. Marzenia są po to by je spełniać więc życzę Ci byś sobie spełniła swoje.

Ile ja bym dała za taki swój "nieudany" test. Beta jutro obowiązkowo 🥰

U mnie dziś bardzo dużo śluzu więc ten tydzień będzie intensywny. Może i ja zobaczę te dwie kreski 30.11 :-)
Popieram. Trzeba myśleć pozytywnie🫶

Do góry