reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Ja kiedyś dostałam antybiotyk już po owulacji. Poinformowałam lekarza, że staram się o dzidzię. Przepisał mi antybiotyk, który jest bezpieczny w czasie ciąży, jakby czasem był to udany cykl. Może poproś też o taki? Żebyś czuła się bezpieczniej, a nie musiała tracić miesiąca 🤔
O widzisz, dziękuję pięknie 🙂 tak zrobię ☺️

reklama
Ja 3 tygodnie temu miałam okres i dowiedziałam się, że urodziła dziewczyna u której byliśmy na weselu w styczniu. W ciąży jest koleżanka co miała wesele końcem maja i znajomy pochwalił się bliźniakami. I to wszystko jak ja dowiedziałam się, że znowu nie jestem w ciąży…
Wiecie co odwaliłam wczoraj ?
Chodziłam po pepco i zaczęłam oglądać malutkie ubranka czapeczki skarpetki itp i normalnie kusiło mnie kupić takie małe skarpeteczki i trzymać w szufladzie z myślą, że się udało nam 🥺

Też mam momenty, że bym coś kupiła, a potem coś mnie "bierze" i myślę sobie, że po co w sumie...

no ja też. Ja nie patrzyłam po sklepach za takimi rzeczami ale nie wiem czemu mnie tak tknęło wczoraj
ja co jakiś czas mam taką fazę że chciałabym kupić jakieś malutkie body które mogła bym kiedyś dać w prezencie rodzinie… jednak nie chce tego robić bo myślę że za każdym razem będę jeszcze bardziej zraniona kiedy wyjdzie negatywny test ☹️

Odnośnie ciąż. czy mnie zaskoczy coś w życiu? nie moja siostra 44 lata jest w ciąży w 7 miesiącu .dowiedziałam się dziś przez przypadek.
Nie rozmawiamy po otworzeniu testametu po mamie tzn ona się nie odzywa bo dostałam dom w spadku po mamie a reszta rodzeństwa nic .
Druga siostra ziemię.
To jest przykre ,ale cieszę się bo chciała dziecko i udało się jej w końcu

Szkoda ze nas kasa podzieliła.

reklama
Odnośnie ciąż. czy mnie zaskoczy coś w życiu? nie moja siostra 44 lata jest w ciąży w 7 miesiącu .dowiedziałam się dziś przez przypadek.
Nie rozmawiamy po otworzeniu testametu po mamie tzn ona się nie odzywa bo dostałam dom w spadku po mamie a reszta rodzeństwa nic .
Druga siostra ziemię.
To jest przykre ,ale cieszę się bo chciała dziecko i udało się jej w końcu

Szkoda ze nas kasa podzieliła.
To jest mega przykre, że spadek może tak podzielić :( koleżanka w pracy mi ostatnio opowiadała (ma 61 lat ) że ona za życia zebrała 3 córki i każda coś dostała i każda jest zadowolony żeby po jej śmierci się nie kłóciły i dało mi to do myślenia. Moja babcia też przepisała jednej siostrze dom a moja mama dostała działkę która jest zarośnięta gdzieś w lesie 🤷🏻‍♀️ no i nie rozmawiają

Do góry