4nia_m
Zaciekawiona BB
Super Czuły Pink płytkowy.Jaki to test ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Czuły Pink płytkowy.Jaki to test ?
Sugerowałam się temperaturą i testami LH, na monitoringu nie byłam.A jesteś pewna co do owulacji?
Jak dla mnie to wynik pozytywnyNiestety testy negatywny.. okresu brak... aczkolwiek zastanawia mnie ta blada kreska...
powtórz jutro rano albo idź na betę bo ja we wrześniu miałam podobną kreskę na pinku ale strumieniowySuper Czuły Pink płytkowy.
no to kreska powinna być mocniejsza jak wyłapałaś peak a jutro miesiączkaSugerowałam się temperaturą i testami LH, na monitoringu nie byłam.
Nie zgodzę się. Zabarwienie kreski mówi tylko że jest wykryta beta, nie wskazuje wartości..to tylko kawałek papieru, jeden przy takich samych wartościach zabarwi się słabiej, drugi mocniejno to kreska powinna być mocniejsza jak wyłapałaś peak a jutro miesiączka
Nie zgodzę się. Zabarwienie kreski mówi tylko że jest wykryta beta, nie wskazuje wartości..to tylko kawałek papieru, jeden przy takich samych wartościach zabarwi się słabiej, drugi mocniej
No i samo wyłapanie peaku nie mówi kiedy dokładnie ta owulka była. Mogła być nawet i dwa dni po peaku.
ja tu kreski nie widzępowtórz jutro rano albo idź na betę bo ja we wrześniu miałam podobną kreskę na pinku ale strumieniowy
A bo to jakość niszczy zdjęciaja tu kreski nie widzę