reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

To jest mega przykre, że spadek może tak podzielić :( koleżanka w pracy mi ostatnio opowiadała (ma 61 lat ) że ona za życia zebrała 3 córki i każda coś dostała i każda jest zadowolony żeby po jej śmierci się nie kłóciły i dało mi to do myślenia. Moja babcia też przepisała jednej siostrze dom a moja mama dostała działkę która jest zarośnięta gdzieś w lesie 🤷🏻‍♀️ no i nie rozmawiają
Moja mama miała nas 8
TO że tak zadecydowała to była jej decyzja.
Wszyscy z części po tacie oddaliśmy mamie .
Po śmierci mamy byłam upowazniona do odbioru testametu.
Więc wiedziałam co jest i wiedziałam że będzie wojna .

reklama

Załączniki

• IMG_3901.jpeg
    IMG_3901.jpeg
    64,4 KB · Wyświetleń: 106
no to kreska powinna być mocniejsza jak wyłapałaś peak a jutro miesiączka 🥺
Nie zgodzę się. Zabarwienie kreski mówi tylko że jest wykryta beta, nie wskazuje wartości..to tylko kawałek papieru, jeden przy takich samych wartościach zabarwi się słabiej, drugi mocniej 🤷
No i samo wyłapanie peaku nie mówi kiedy dokładnie ta owulka była. Mogła być nawet i dwa dni po peaku.

Nie zgodzę się. Zabarwienie kreski mówi tylko że jest wykryta beta, nie wskazuje wartości..to tylko kawałek papieru, jeden przy takich samych wartościach zabarwi się słabiej, drugi mocniej 🤷
No i samo wyłapanie peaku nie mówi kiedy dokładnie ta owulka była. Mogła być nawet i dwa dni po peaku.

Ale tam ledwo co widać, można wręcz polemizować czy ta kreska tam jest czy nie jest.

U mnie beta 15dpo była prawie 1000.
Wiadomo, jak ktoś na zagbiezszebue 12 dpo go tego 1000 nie będzie, ale ja jednak wbiłam sobie do głowy to, że przy in vitro te 14dpo oczekuje się najlepiej wyniku bety trzycyfrowego.

Nooo jak by się te testy nie wybarwiły nie bastawialabym się tu na 100

reklama
Do góry