reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama

Załączniki

• IMG_3901.jpeg
    IMG_3901.jpeg
    64,4 KB · Wyświetleń: 117
no to kreska powinna być mocniejsza jak wyłapałaś peak a jutro miesiączka 🥺
Nie zgodzę się. Zabarwienie kreski mówi tylko że jest wykryta beta, nie wskazuje wartości..to tylko kawałek papieru, jeden przy takich samych wartościach zabarwi się słabiej, drugi mocniej 🤷
No i samo wyłapanie peaku nie mówi kiedy dokładnie ta owulka była. Mogła być nawet i dwa dni po peaku.

Nie zgodzę się. Zabarwienie kreski mówi tylko że jest wykryta beta, nie wskazuje wartości..to tylko kawałek papieru, jeden przy takich samych wartościach zabarwi się słabiej, drugi mocniej 🤷
No i samo wyłapanie peaku nie mówi kiedy dokładnie ta owulka była. Mogła być nawet i dwa dni po peaku.

Ale tam ledwo co widać, można wręcz polemizować czy ta kreska tam jest czy nie jest.

U mnie beta 15dpo była prawie 1000.
Wiadomo, jak ktoś na zagbiezszebue 12 dpo go tego 1000 nie będzie, ale ja jednak wbiłam sobie do głowy to, że przy in vitro te 14dpo oczekuje się najlepiej wyniku bety trzycyfrowego.

Nooo jak by się te testy nie wybarwiły nie bastawialabym się tu na 100

reklama
Cześć dziewczyny :)
Jestem nowa na tym wątku, która nie spodziewała się testowania w listopadzie a jednak 😃
Spójrzcie na moje testy, z trzech ostatnich dni (po kolei 26, 27, 28 dzien cyklu).
Cykle mam 30dniowe, we wtorek powinna zacząć się @, i nie wiem czy mogę się cieszyć? 🫣 Piersi mam strasznie ciężkie z wielkimi błękitnymi żyłkami, sutki wrażliwe. Mam w planach pójść jutro na betę..
Zobacz załącznik 1673099Zobacz załącznik 1673100Zobacz załącznik 1673101

Do góry