Patka2207
Fanka BB :)
cooo ? Przecież to nie jest blada kreskaNiestety testy negatywny.. okresu brak... aczkolwiek zastanawia mnie ta blada kreska...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cooo ? Przecież to nie jest blada kreskaNiestety testy negatywny.. okresu brak... aczkolwiek zastanawia mnie ta blada kreska...
Ale to nie jest test negatywny...Niestety testy negatywny.. okresu brak... aczkolwiek zastanawia mnie ta blada kreska...
Jade po kolejny test. Rób dziś czy jutro?cooo ? Przecież to nie jest blada kreska
możesz spróbować ale np pink różowy. Ale nie pić nie sikać z 2h. A ten jaka ma czułość ? Oczywiście jutro rano też możesz sprawdzićJade po kolejny test. Rób dziś czy jutro?
Weź minimum 2 albo 3, zrób wieczorem po tym jak nie będziesz sikać ani pić min 4 godzJade po kolejny test. Rób dziś czy jutro?
99.9%możesz spróbować ale np pink różowy. Ale nie pić nie sikać z 2h. A ten jaka ma czułość ? Oczywiście jutro rano też możesz sprawdzić
Brzuch boli jak na miesiączkę.. A wczoraj miał jednorazowo trochę śluzu z krwia.. myslalam ze miesiączka ale jednak nie...możesz spróbować ale np pink różowy. Ale nie pić nie sikać z 2h. A ten jaka ma czułość ? Oczywiście jutro rano też możesz sprawdzić
a to nie jest czułość tylko wiarygodność testu. Powinno pisać albo 10 albo 25 czułość. Jak by był negatywny to była by jedna kreska tylko99.9%
Brzuch boli jak na miesiączkę.. A wczoraj miał jednorazowo trochę śluzu z krwia.. myslalam ze miesiączka ale jednak nie...
Ale od ilu wykrywa od 10 jednostek?99.9%
Brzuch boli jak na miesiączkę.. A wczoraj miał jednorazowo trochę śluzu z krwia.. myslalam ze miesiączka ale jednak nie...
a i to mogła być implantacja na przykład99.9%