4nia_m
Zaciekawiona BB
Trudno mi było to uchwycić, ale gołym okiem ewidentnie coś się rysuje, linia stała się szersza niż wczoraj.No to dawaj zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trudno mi było to uchwycić, ale gołym okiem ewidentnie coś się rysuje, linia stała się szersza niż wczoraj.No to dawaj zdjęcie
Wg aplikacji Premom jutro. Jeśli ten efekt będzie nadal widoczny jutro rano to idę na betę od razuA kiedy powinnas dostać okres? Wybierasz się na betę?
Ja robię identycznie to samo z tym telefonem i latarką trzymam kciuki bardzo mocno aby była to kreska ciążowaTrudno mi było to uchwycić, ale gołym okiem ewidentnie coś się rysuje, linia stała się szersza niż wczoraj.Zobacz załącznik 1672991
Widzę kreseczkę trzymam mocno kciukiTrudno mi było to uchwycić, ale gołym okiem ewidentnie coś się rysuje, linia stała się szersza niż wczoraj.Zobacz załącznik 1672991
Ehh taka pora teraz... Mi lekarz w zeszłym roku powiedział, żebym na czas brania antybiotyku przerwała starania.Dziewczyny, a ja z takim pytaniem. Siedzę już tydzień na L4. Myślałam że to zwykle przeziębienie, dostałam leki ale guzik nic nie pomogło i jest coraz gorzej. Kaszel mnie taki łapie że łzy mi lecą, ledwo mówię, gardło boli jak nie wiem co, uszy kłują, pot zalewa... No oczywiście pójdę jutro znowu do lekarza niech mnie ratują, tylko... Zbliżają się dni płodne. Czy mogę się starać jeśli lekarz da mi antybiotyk? Jestem na siebie wściekła że choruję, czekałam okrągły rok na ten miesiąc a teraz chora jestem...
Jeśli będziesz miała chęć i siłę to ja bym się starała. Antybiotyk nie powinien mieć wpływu na owulację tylko stan zapalny i choroba jedynie. Antybiotyk pewnie byś brała 7 dni więc do ewentualnego zagnieżdżenia skończysz. Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawiDziewczyny, a ja z takim pytaniem. Siedzę już tydzień na L4. Myślałam że to zwykle przeziębienie, dostałam leki ale guzik nic nie pomogło i jest coraz gorzej. Kaszel mnie taki łapie że łzy mi lecą, ledwo mówię, gardło boli jak nie wiem co, uszy kłują, pot zalewa... No oczywiście pójdę jutro znowu do lekarza niech mnie ratują, tylko... Zbliżają się dni płodne. Czy mogę się starać jeśli lekarz da mi antybiotyk? Jestem na siebie wściekła że choruję, czekałam okrągły rok na ten miesiąc a teraz chora jestem...
Trudno mi było to uchwycić, ale gołym okiem ewidentnie coś się rysuje, linia stała się szersza niż wczoraj.Zobacz załącznik 1672991