Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja używam tego obecnie i jestem zadowolonaDziewczyny tak przy weekendzie, off-staraczkowo, macie jakieś ulubione i godne polecenia tusze do rzęs, które się nie będą kruszyć/rozmazywać? Nie wiem czy to z moimi rzęsami coś nie tak czy źle trafiam, ale jakiego bym nie używała to po max godzinie mam pandę pod oczami dotychczas jako tako sprawdzał mi się Lash sensational z Maybelline i taki żółty z Lovely, ale wszystkie inne to dramat
no, to ja tego samegoJa używam tego obecnie i jestem zadowolona
Okresu brak. No i... A, przyznam się Wam! Wczoraj wieczorem i dziś rano robiłam test. Zawsze oglądam je ze wszystkich stron i... Używam latarki w telefonie, żeby się upewnić, że nic tam nie ma. Ale i wczoraj i dziś ewidentnie widzę czerwonawy, blady pasek patrząc przy oknie lub z latarką od tyłu. Ponieważ zawsze robię testy tej samej firmy, a pochwa nadal rozpulchniona - mam jeszcze nadzieję, że może jednak to coś znaczy.Dzień dobry przy niedzieli
Kto rano wstaje… ten idzie do pracy.
Poproszę o sprawozdanie:
- @4nia_m mam nadzieję, że okres nie przyszedł?? Daj znać.
- @Leanne ??
- @pyrka098 ??
@Iwona1992 hej, zapiszę Cię na ławeczkę
No to dawaj zdjęcieOkresu brak. No i... A, przyznam się Wam! Wczoraj wieczorem i dziś rano robiłam test. Zawsze oglądam je ze wszystkich stron i... Używam latarki w telefonie, żeby się upewnić, że nic tam nie ma. Ale i wczoraj i dziś ewidentnie widzę czerwonawy, blady pasek patrząc przy oknie lub z latarką od tyłu. Ponieważ zawsze robię testy tej samej firmy, a pochwa nadal rozpulchniona - mam jeszcze nadzieję, że może jednak to coś znaczy.