reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Słabo się to czyta. Mam nadzieje dziewczyny, że wszystkie znajdziecie spokój i spełnienie bez względu, czy to będzie biologiczne dziecko, adoptowane, czy rezygnacja ze starań w zgodzie ze soba i partnerem. Tego wam życzę z całego serca ♥️
Ja jestem wdzięczna mojej mamie, że walczyła i czekała na mnie 9 lat. Mocno wam kibicuję, żebyście też kiedyś tę wdzięczność otrzymały- jeśli tylko wciąż będziecie miały siłę, przestrzeń i nie będzie to kosztem Was ♥️
Druga strona medalu jest taka, że absolutnie bliska mi osoba walczy od wielu, wielu lat. I odkąd podjęłam decyzję o drugim dziecku, to myślę nieustannie o niej i o tym, jak przyjmie wiadomosc o potencjalnej ciąży i czy wciąż będzie chciała uczestniczyć w moim życiu na tym samym poziomie. Pamiętajcie proszę o tym, kiedy kolejna para z waszego otoczenia przekaże Wam właśnie taką informację, że (o ile nie są burakami skończonymi i dysponują minimalną wrażliwością) to dla nich też nie jest to izi pizi 🤘🏻
wierzę że tak będzie i każda z nas będzie mogła się cieszyć swoim maluszkiem ❤️ a u ciebie jak wygląda sytuacja długo już się staracie ?

reklama
wierzę że tak będzie i każda z nas będzie mogła się cieszyć swoim maluszkiem ❤️ a u ciebie jak wygląda sytuacja długo już się staracie ?
Nie, u nas 2 cykl przy poprzedniej ciąży, i aktualnie 2 cykl. Natomiast, śmieje się (chociaż to nieśmieszne zupełnie), że o ile z zajściem łatwo poszło, to los sprawiedliwie rozdał u nas i morze łez i stresu do samego końca mieliśmy i troszkę dalej się bujamy ;) Więc z boku to fajnie i łatwo wygląda, ale nigdy nie wiemy, z czym Ci „szczęśliwcy” się zmagają za drzwiami

Nie, u nas 2 cykl przy poprzedniej ciąży, i aktualnie 2 cykl. Natomiast, śmieje się (chociaż to nieśmieszne zupełnie), że o ile z zajściem łatwo poszło, to los sprawiedliwie rozdał u nas i morze łez i stresu do samego końca mieliśmy i troszkę dalej się bujamy ;) Więc z boku to fajnie i łatwo wygląda, ale nigdy nie wiemy, z czym Ci „szczęśliwcy” się zmagają za drzwiami
to bardzo szybko wam poszło,ale tak masz rację to że ktoś już zajdzie w ciążę nie znaczy że to już koniec problemów,też jest to stresujący bardzo etap i często jest to loteria jak wszystko się potoczy bo nigdy na nic nie ma gwarancji ☹️

to bardzo szybko wam poszło,ale tak masz rację to że ktoś już zajdzie w ciążę nie znaczy że to już koniec problemów,też jest to stresujący bardzo etap i często jest to loteria jak wszystko się potoczy bo nigdy na nic nie ma gwarancji ☹️
Zgoda. Smyrnęłam tego piekła i tym mocniej Cię przytulam i trzymam kciuki za piękne zamknięcie miesiąca i jesieni ✊🏼

Dziewczyny tak przy weekendzie, off-staraczkowo, macie jakieś ulubione i godne polecenia tusze do rzęs, które się nie będą kruszyć/rozmazywać? 😄 Nie wiem czy to z moimi rzęsami coś nie tak czy źle trafiam, ale jakiego bym nie używała to po max godzinie mam pandę pod oczami 🫣 dotychczas jako tako sprawdzał mi się Lash sensational z Maybelline i taki żółty z Lovely, ale wszystkie inne to dramat 🥲

Dziewczyny tak przy weekendzie, off-staraczkowo, macie jakieś ulubione i godne polecenia tusze do rzęs, które się nie będą kruszyć/rozmazywać? 😄 Nie wiem czy to z moimi rzęsami coś nie tak czy źle trafiam, ale jakiego bym nie używała to po max godzinie mam pandę pod oczami 🫣 dotychczas jako tako sprawdzał mi się Lash sensational z Maybelline i taki żółty z Lovely, ale wszystkie inne to dramat 🥲
Ja lubię volume milion lashes z l'oreal :)

ja używam tych i jestem zadowolona ten pierwszy pięknie wydłuża rzęsy

Załączniki

• IMG_7558.jpeg
    IMG_7558.jpeg
    38,8 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_7556.jpeg
    IMG_7556.jpeg
    55,4 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_7557.jpeg
    IMG_7557.jpeg
    58,9 KB · Wyświetleń: 60
reklama
To ja też używałam tego fioletowego z L’Oreal ale znalazłam równie super wydłużający, pogrubiający tusz no i tańszy

Załączniki

• IMG_3899.jpeg
    IMG_3899.jpeg
    50,4 KB · Wyświetleń: 64
Do góry