reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

rozumiem,trzymam kciuki aby były dwie kreski jeszcze w tym roku 🤞 też marzę o tym aby być w ciąży na święta,chociaż nawet jak by się udało nie powiedziała bym o tym jeszcze rodzinie to zaoszczędziła bym sobie smutku duszonego w sobie kiedy wjadą życzenia typu aby w końcu nam się udało z dzidziusiem…szczerze to źle mi się robi na samą myśl o tym
też miałam nadzieję na bycie w ciąży na święta , jakby pierwsza biochemiczna się udała to właśnie był rodziła na dniach albo już miała dzidziusia przy sobie i na świta miała takiego miesięcznego 😔😔 a kolejna jakby się udała to na świeta byłabym w jakiś 3 miesiącu 😔 gdzieś kiedyś widziałam taki przesąd żeby dać kocyk dziecięcy pod choinkę i w tym roku mam zamiar to zrobić żeby kolejny rok wkoncu był szczęśliwy 🤞

reklama
też miałam nadzieję na bycie w ciąży na święta , jakby pierwsza biochemiczna się udała to właśnie był rodziła na dniach albo już miała dzidziusia przy sobie i na świta miała takiego miesięcznego 😔😔 a kolejna jakby się udała to na świeta byłabym w jakiś 3 miesiącu 😔 gdzieś kiedyś widziałam taki przesąd żeby dać kocyk dziecięcy pod choinkę i w tym roku mam zamiar to zrobić żeby kolejny rok wkoncu był szczęśliwy 🤞
Ciekawe. Nie słyszałam 🤔 mi zawsze mówiła babcia jak ksiądz chodził po kolędzie żeby szybko siąść na krzesło po nim by stara panna nie zostać. W sumie się spełniło 😅

Słyszałyście, że imbir może zakłócić implantację albo przyspiesza okres ? Bo sobie tak piję herbatę z imbirem codziennie i zastanawiam jakie ma właściwości. Czytam i wyczytałam, że może zakłócać zajście w ciążę 🤔

Słyszałyście, że imbir może zakłócić implantację albo przyspiesza okres ? Bo sobie tak piję herbatę z imbirem codziennie i zastanawiam jakie ma właściwości. Czytam i wyczytałam, że może zakłócać zajście w ciążę 🤔
nie wiem, ale przy transferze polecają pić koktajl z buraka, arbuza i imbiru więc nie sądzę :p

Też miałabyś termin na czerwiec? Ja również byłabym w 3 miesiącu na święta… cięższe te święta mogą być w tym roku 😢

reklama
To jest najdłuższy cykl od 2 lat .
Test oczywiście negatywny.
Brzuch pobolewa cycki też.
Jestem ciekawa kiedy zawita .
Nie liczę na ciaze bo ta owulacja niby miało jej nie być a po progesteronie była.
Jutro zbadam chyba bete bo i tak będę w mieście.

Do góry