reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
oby,chociaż już w tym cyklu czuję że brakuje mi nadziei bo już mnie tak wymęczyła psychicznie i zawiodła tyle razy że już boję się zawieźć i jakoś próbuje brać wszystko bardziej na chłodno,nie wiem czy to dobrze ale chyba tak zaczynam reagować bo już wiele razy się zraniłam przez to że myślałam że to będzie ten udany cykl
Ja staram się co miesiąc nie nakręca a i tak wychodzi na odwrót. Jestem po owulacji i już myślę, że się tam cos tworzy. Potem przychodzi okres i przykro tak 🥺

reklama
Ja staram się co miesiąc nie nakręca a i tak wychodzi na odwrót. Jestem po owulacji i już myślę, że się tam cos tworzy. Potem przychodzi okres i przykro tak 🥺
ja póki co staram się nie świrować ale jest to pierwszy w sumie taki cykl gdzie bardziej myślę że i tak okres pewnie przyjdzie niż że zaszłam w ciążę,chyba już straciłam siły psychiczne na myślenie pozytywnie😅 starania mnie chyba już dojechały lekko 😂 ale skoro jestem na tym forum to jednak jakaś mała iskierka we mnie jeszcze jednak jest

Do góry