reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Jakby co dziewczyny to jestem tutaj cały czas, codziennie wchodzę i czytam , nie udzielam się bo za bardzo nie mam o czym pisać 😔 siedzę sobie grzecznie i czekam ... Mam wyniki histopatologiczne ,jutro rano jadę odebrać , że względu na to że dostałam antybiotyk od urologa bo wyszło mi zapalenie w moczu muszę doczekać tydzień od tego antybiotyku (jutro biorę ostatnia tabletkę ) i dostanę antybiotyk od ginekolog na zapalenie endometrium które najprawdopodobniej mam , jutro się dowiem co dokładnie tak wyszło ale po obrazie histeroskopii wygląda jakby było ,tak powiedział lekarz . Myślałam że jeszcze w tym roku nas się uda ,ale niestety 😔 myślę że dopiero od nowego roku wrócimy do starań , myślę że w grudniu jeszcze zrobię drożność tylko muszę dopytać jak będę dzownic po antybiotyk jak wygląda zapisanie się, w którym dniu cyklu i wgl

reklama
oby,chociaż już w tym cyklu czuję że brakuje mi nadziei bo już mnie tak wymęczyła psychicznie i zawiodła tyle razy że już boję się zawieźć i jakoś próbuje brać wszystko bardziej na chłodno,nie wiem czy to dobrze ale chyba tak zaczynam reagować bo już wiele razy się zraniłam przez to że myślałam że to będzie ten udany cykl
A długo już się starasz?

oby,chociaż już w tym cyklu czuję że brakuje mi nadziei bo już mnie tak wymęczyła psychicznie i zawiodła tyle razy że już boję się zawieźć i jakoś próbuje brać wszystko bardziej na chłodno,nie wiem czy to dobrze ale chyba tak zaczynam reagować bo już wiele razy się zraniłam przez to że myślałam że to będzie ten udany cykl
Ja staram się co miesiąc nie nakręca a i tak wychodzi na odwrót. Jestem po owulacji i już myślę, że się tam cos tworzy. Potem przychodzi okres i przykro tak 🥺

reklama
Do góry