StaraStaraczka
Fanka BB :)
Przepraszam, ostatnie pytanie. Czy w kolejnym cyklu po biochemie miałyście normalnie owulację itp? Czy wszystko rozjechane będzie? Myślę jak się do ginekologa poumawiać…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam normalny cykl.Przepraszam, ostatnie pytanie. Czy w kolejnym cyklu po biochemie miałyście normalnie owulację itp? Czy wszystko rozjechane będzie? Myślę jak się do ginekologa poumawiać…
trzymaj się niech szybko gładko pójdziePs. Zaraz idę na spanko polip jest, wycinamy.
Ale postać w serialu czy aktorka? trochę mi będzie mniej smutno jak postać, skoro to nieprawdziwe dzieckoDosłownie chwilę temu wyświetliło mi się, że Marta z „Na wspólnej” jest w ciąży
o jezu, to nie tak miało być! przytulam i jestem z Tobą myślami jakie to jest wszystko ku*wa niesprawiedliwe !!!!To byłoby na tyle
Tak, wszystko było normalniePrzepraszam, ostatnie pytanie. Czy w kolejnym cyklu po biochemie miałyście normalnie owulację itp? Czy wszystko rozjechane będzie? Myślę jak się do ginekologa poumawiać…
Przepraszam, ostatnie pytanie. Czy w kolejnym cyklu po biochemie miałyście normalnie owulację itp? Czy wszystko rozjechane będzie? Myślę jak się do ginekologa poumawiać…