Mnie przy biochemicznej bolał bardziej brzuch niż zwykle, do tego obfite krwawienie o jasnym odcieniu czerwieni.Dzięki. To czekam na wyniki.
Czego mam się teraz spodziewać? Po prostu opóźnionego okresu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie przy biochemicznej bolał bardziej brzuch niż zwykle, do tego obfite krwawienie o jasnym odcieniu czerwieni.Dzięki. To czekam na wyniki.
Ja przy biochemie, odstawiłam i na 2 dzień miałam okres. Był ciut boleśniejszy i dłuższy.Dzięki. To czekam na wyniki.
ja robię po tym czasie co jest podany na opakowaniu, żeby po tym czasie odczytywać. Zazwyczaj jest to 5–10min. Dłużej nie, bo później wysychająPo jakim czasie robi się zdjęcie testu owulacyjnego do aplikacji Premom ? Po 5 min ?
Właśnie znalazłam teraz w aplikacji kiedy xd i robię prawie po 10min jak test jest całkiem białyja robię po tym czasie co jest podany na opakowaniu, żeby po tym czasie odczytywać. Zazwyczaj jest to 5–10min. Dłużej nie, bo później wysychają
ale jakby ten test był pozytywny albo zbliżający się do pozytywnego to by Ci nie wyblakł. Może trochę za wcześnie zaczęłaś je robićWłaśnie znalazłam teraz w aplikacji kiedy xd i robię prawie po 10min jak test jest całkiem biały
a nie w sensie że ta łuna fioletowa znika z paska czy jak to nazwać. A paski ciemniejąale jakby ten test był pozytywny albo zbliżający się do pozytywnego to by Ci nie wyblakł. Może trochę za wcześnie zaczęłaś je robić
Mozliwe, ze stres, ale tak chyba też działa progesteron na żołądekJa mam dzisiaj jakąś masakrę żołądkową… Chyba stres się odzywa. Zwariuję.
Byłam rano jeszcze na becie. Bo jeśli okaże się, że już spada to nie będę brała tego duphastonu, bo on tylko opóźniałby koniec prawda? Więc wolałam spojrzeć jeszcze dzisiaj na wyniki.
aaaa oka nie w sensie że ta łuna fioletowa znika z paska czy jak to nazwać. A paski ciemnieją
Tak. Chociaż mój miesiac temu jeszcze się zmieścił w mojej normie cyklowej mimo, że 5 dni miałam betę już ciążową.Dzięki. To czekam na wyniki.