Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymaj się niech szybko gładko pójdziePs. Zaraz idę na spanko polip jest, wycinamy.
Ale postać w serialu czy aktorka? trochę mi będzie mniej smutno jak postać, skoro to nieprawdziwe dzieckoDosłownie chwilę temu wyświetliło mi się, że Marta z „Na wspólnej” jest w ciąży
o jezu, to nie tak miało być! przytulam i jestem z Tobą myślami jakie to jest wszystko ku*wa niesprawiedliwe !!!!To byłoby na tyle
Tak, wszystko było normalniePrzepraszam, ostatnie pytanie. Czy w kolejnym cyklu po biochemie miałyście normalnie owulację itp? Czy wszystko rozjechane będzie? Myślę jak się do ginekologa poumawiać…
Przepraszam, ostatnie pytanie. Czy w kolejnym cyklu po biochemie miałyście normalnie owulację itp? Czy wszystko rozjechane będzie? Myślę jak się do ginekologa poumawiać…
podobno i tak i tak w serialu jest ciąża, bo ponoć aktorka jest w ciąży. Aczkolwiek ja nie ogladam tego, tylko tak słyszałamAle postać w serialu czy aktorka? trochę mi będzie mniej smutno jak postać, skoro to nieprawdziwe dziecko
Marta w serialu, córka Romana, możesz spać spokojnie, dziecko nieprawdziwe Oglada któraś ten serial?? Ja ostatni raz z 10 lat temu, a tu pojawiło się, że ona jest jakby z przybranym bratem??? Synem jej macochy?? Wtf?!?!??Ale postać w serialu czy aktorka? trochę mi będzie mniej smutno jak postać, skoro to nieprawdziwe dziecko