staraczka33
Fanka BB :)
ooo dziękuję, przyda mi się toUsuń *
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo dziękuję, przyda mi się toUsuń *
Przepraszam. Jestem tu nowa uczę się dopiero korzystania z Forum. Masz na myśli, aby najpierw się przedstawić?Przeczytaj regulamin na 1 stronie to zrozumiesz
tak, napisałam Ci, że może powiesz coś o sobie Ile się staracie, czy macie jakieś przeszkody?Przepraszam. Jestem tu nowa uczę się dopiero korzystania z Forum. Masz na myśli, aby najpierw się przedstawić?
Owu nigdy nie czuje, z moich obserwacji to tylko śluz płodny się robi jak białko jaja i zwiększone libido. Ale w poprzednim cyklu miałam trzy raz ślub jak białko więc to dziwne i to w ostępach tygodniowych Temu w tym cyklu wjechały testy owu i monitoring we wtorek będzie. Ja nadal karmię piersią więc u mnie to utrudnione starania.no tutaj ewidentnie ciemnieją, więc już bym zaczęła robić częściej żeby sprawdzić czy ta tendencja się utrzyma. a masz jakieś objawy owu, czy tam raczej bezobjawowo przechodzisz?
Ja zaczęłam od 9dc i na razie 1 raz dziennie ale dziś już powtórzę wieczór bo chyba się zbliża peak. Wg aplikacji we wtorek. Na ostatni nie patrz pasek bo sobie tak zrobiłam z ciekawości po 20 min
a jak długie masz cykle? Jak krótkie, to pewnie tak wyliczyło, że od razu po okresie masz płodne.Dziewczyny od czego to jest zależne że czasem apka flow pokazuje mi że jest szansa na ciążę od razu po skończonej miesiączce i są dni na niebiesko a czasem pokazuje że dopiero tydzień od końca miesiączki są dni gdzie można się starać ? Tak jak np było w tych 2 cyklach,sory jak pytanie głupie ale nie ogarniam tego
u mnie jest to różnie co cykl ale zazwyczaj trwa on od 26 do 30 dni maks,najdłuższy miałam 34 dnia jak długie masz cykle? Jak krótkie, to pewnie tak wyliczyło, że od razu po okresie masz płodne.
Hejo, też jeszcze cisnę kp i wiesz, mam wątpliwości, czy u mnie testy owu są wiarygodne Prolaktyna maskuje poziom LH, na testach owu jest też napisane, że przy karmieniu piersią raczej nie działają Ładnie Ci się wybarwiają? Ja zrezygnowałam w tym miesiącu z monitoringu, bo nie miałabym czasowo jak chodzić na wizyty co dwa dni, ale już w grudniu bankowo się przejdę przed planowaną owulacją- tak planowałam od początku starań, chociaż mam nadzieję, że nie będzie już potrzebyOwu nigdy nie czuje, z moich obserwacji to tylko śluz płodny się robi jak białko jaja i zwiększone libido. Ale w poprzednim cyklu miałam trzy raz ślub jak białko więc to dziwne i to w ostępach tygodniowych Temu w tym cyklu wjechały testy owu i monitoring we wtorek będzie. Ja nadal karmię piersią więc u mnie to utrudnione starania.