reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

właśnie czeka mnie wizyta u psychiatry i niby ma coś przepisać na wyciszenie ale trochę się boję ładować leki w siebie. Aaahh dziękuję właśnie takich słów potrzebuje, że pragnienie jest silniejsze 🥺 i taka prawda 🫶🫶
ja biorę leki od psychiatry mimo starań. Wszystko zależy od tego "co przyniesie więcej korzyści" - branie leków czy nie.

reklama
właśnie czeka mnie wizyta u psychiatry i niby ma coś przepisać na wyciszenie ale trochę się boję ładować leki w siebie. Aaahh dziękuję właśnie takich słów potrzebuje, że pragnienie jest silniejsze 🥺 i taka prawda 🫶🫶
Ja mam pragnienie mieć córkę, chociaż wiem ,że to niemożliwe a jednak gdzieś tam w podświadomości siedzi to. Chciałabym warkoczyki czekać, na różowo ubierać No i mieć córkę i najlepszą psiapsi w jednym :)

U mnie dzisiaj spory spadek temperatury. Nie będę się łudzić, że to zagnieżdżenie, bo jakoś w to nie wierzę. Co do dat porodu to w tym miesiącu aplikacja wyznaczyła, że miałabym termin na urodziny męża. Przepłakałam to już, ale trochę przykro.

@paola121214 ja mam inne tabletki, ale jak zaczęłam stymulację to po pierwszym wzięciu było mi trochę słabo i ciut gorąco, więc tabletki biorę wieczorem przed spaniem, żeby ten najgorszy moment przespać.

Czy jak jestem chora i mam temperaturę centralnie w okresie, kiedy mogłoby hipotetycznie dojść do implantacji - to czy dalej są szanse, czy raczej cykl stracony?

Ja mam pragnienie mieć córkę, chociaż wiem ,że to niemożliwe a jednak gdzieś tam w podświadomości siedzi to. Chciałabym warkoczyki czekać, na różowo ubierać No i mieć córkę i najlepszą psiapsi w jednym :)
Ja też mega pragnę dziewczynki 🩷 wszędzie są dziewczynki i nawet nie wiem czy umiała bym chłopcem się zająć 🫣 Ale jak już się ciągną te starania to nje ważne aż tak, ale nadzieja mała jest 👧

reklama
U mnie dzisiaj spory spadek temperatury. Nie będę się łudzić, że to zagnieżdżenie, bo jakoś w to nie wierzę. Co do dat porodu to w tym miesiącu aplikacja wyznaczyła, że miałabym termin na urodziny męża. Przepłakałam to już, ale trochę przykro.

@paola121214 ja mam inne tabletki, ale jak zaczęłam stymulację to po pierwszym wzięciu było mi trochę słabo i ciut gorąco, więc tabletki biorę wieczorem przed spaniem, żeby ten najgorszy moment przespać.
W poniedziałek mam podgląd bo w 12 dniu cyklu nie było żadnego pecherzyka dominującego ,13 byłam u ginekologa swojego i stwierdził że koniec z takimi monitoringami .
Zobaczymy co w poniedziałek będzie po wizycie,może będzie vos.
Mój ginekolog powiedział że teraz odchodzi się od sumpetacji progesteronu jak jest niski.
Chyba że ciaza potwierdzona.
Znowu od niepłodności twierdzi że się podaje i komu ufać?
Sama nie wiem.
Przestałam robić testy owulacyjne bo mam dość.
O dziwo wczoraj śluz idealnie białko jajka kurzego .

Będziemy działać do poniedziałku.

Do góry