reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Nie mam za dużo możliwości niestety. Kupiłam mu suplementy 3 miesiące temu. Jedno opakowanie, które powinien zjeść w miesiąc i co? Dalej je ma. Coś tam zjadł, ale jeszcze mu zostały tabletki.

Co do diety to sam sobie gotuje, bo on mięsny a ja bezmięsna.

Więc trochę jestem w kropce, bo badanie nasienia się raczej szybko nie wydarzy. A ja sprawdziłam co mogłam. Z drożnością mam się wstrzymać aż partner zbada nasienie a jemu się nie spieszy.
Skąd ja to znam... Mój mąż liczy na łud szczęścia i chyba mu to obojętne czy zajde teraz czy za rok -a ja nie chciałabym długo czekać. Niby się nie zabezpieczamy od kilku mc (wcześniej musieliśmy przez 2 cykle po mojej operacji cp) a jak ost poruszyłam ten temat po długiej przerwie to wywracał kota ogonem i unikał odpowiedzi,jakby tylko mi zależało na rodzeństwie dla naszej 2.5 latki. Już mu mówiłam,że jak w ciągu pół roku nie znajdę to albo idzie na badania nasienia albo zakładam spirale i koniec z powiększaniem rodziny

Skąd ja to znam... Mój mąż liczy na łud szczęścia i chyba mu to obojętne czy zajde teraz czy za rok -a ja nie chciałabym długo czekać. Niby się nie zabezpieczamy od kilku mc (wcześniej musieliśmy przez 2 cykle po mojej operacji cp) a jak ost poruszyłam ten temat po długiej przerwie to wywracał kota ogonem i unikał odpowiedzi,jakby tylko mi zależało na rodzeństwie dla naszej 2.5 latki. Już mu mówiłam,że jak w ciągu pół roku nie znajdę to albo idzie na badania nasienia albo zakładam spirale i koniec z powiększaniem rodziny
No u nas próby o pierwsze dziecko dopiero. Mnie goni czas, bo młodsza nie będę. No ale on zapamiętał, że kiedyś powiedziałam, że starania potrwają pewnie miesiące jak nie lata i teraz uważa, że przesadzam, skoro dopiero 5 cykli nieudanych. Że nie trzeba się badać jeszcze…

Hej,
Jeśli mogę poproszę o zapisanie na 16 listopada
Wracam po biochemię w marcu i poronieniu zatrzymanym w czerwcu
Porobiliśmy trochę badań które wyszły dobrze więc staramy się dalej 🙏
Pik miałam w czwartek było działane teraz pozostaje czekać

reklama
Do góry