Karolina_123
Fanka BB :)
Ja robiłam z kału w marcu.Robiła któraś badania na helicobacter ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam z kału w marcu.Robiła któraś badania na helicobacter ?
ja robiłam test oddechowy, czytałam że jest najdokładniejszyRobiła któraś badania na helicobacter ?
Skąd ja to znam... Mój mąż liczy na łud szczęścia i chyba mu to obojętne czy zajde teraz czy za rok -a ja nie chciałabym długo czekać. Niby się nie zabezpieczamy od kilku mc (wcześniej musieliśmy przez 2 cykle po mojej operacji cp) a jak ost poruszyłam ten temat po długiej przerwie to wywracał kota ogonem i unikał odpowiedzi,jakby tylko mi zależało na rodzeństwie dla naszej 2.5 latki. Już mu mówiłam,że jak w ciągu pół roku nie znajdę to albo idzie na badania nasienia albo zakładam spirale i koniec z powiększaniem rodzinyNie mam za dużo możliwości niestety. Kupiłam mu suplementy 3 miesiące temu. Jedno opakowanie, które powinien zjeść w miesiąc i co? Dalej je ma. Coś tam zjadł, ale jeszcze mu zostały tabletki.
Co do diety to sam sobie gotuje, bo on mięsny a ja bezmięsna.
Więc trochę jestem w kropce, bo badanie nasienia się raczej szybko nie wydarzy. A ja sprawdziłam co mogłam. Z drożnością mam się wstrzymać aż partner zbada nasienie a jemu się nie spieszy.
Muszę przedzwonic do laboratorium czy robią oddechowy. Bo patrzę na cennik jest tylko helikobacter test i kal. Ile płaciłaś za oddechowy ?ja robiłam test oddechowy, czytałam że jest najdokładniejszy
Wiem właśnie, ale chciała bym szybko wykluczyć helicobacter dla spokoju ducha.nie bo ja miałam takie objawy, że od razu gastroskopia i oprócz HP wyszły inne rzeczy więc jednak polecam Ci gastroskopie bo możesz mieć stan zapalny itp
No u nas próby o pierwsze dziecko dopiero. Mnie goni czas, bo młodsza nie będę. No ale on zapamiętał, że kiedyś powiedziałam, że starania potrwają pewnie miesiące jak nie lata i teraz uważa, że przesadzam, skoro dopiero 5 cykli nieudanych. Że nie trzeba się badać jeszcze…Skąd ja to znam... Mój mąż liczy na łud szczęścia i chyba mu to obojętne czy zajde teraz czy za rok -a ja nie chciałabym długo czekać. Niby się nie zabezpieczamy od kilku mc (wcześniej musieliśmy przez 2 cykle po mojej operacji cp) a jak ost poruszyłam ten temat po długiej przerwie to wywracał kota ogonem i unikał odpowiedzi,jakby tylko mi zależało na rodzeństwie dla naszej 2.5 latki. Już mu mówiłam,że jak w ciągu pół roku nie znajdę to albo idzie na badania nasienia albo zakładam spirale i koniec z powiększaniem rodziny
rozumiem pamiętam tylko, że po leczeniu HP lekarz zalecił z kału nie z krwi ale nie pamiętam dlaczegoWiem właśnie, ale chciała bym szybko wykluczyć helicobacter dla spokoju ducha.
szkoda, że jak robiłam krew utajona nie przyszło mi do głowy dołożyć helikobacterrozumiem pamiętam tylko, że po leczeniu HP lekarz zalecił z kału nie z krwi ale nie pamiętam dlaczego