reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

A jeszcze Cię zapytam bo wiem, że badań nasienia nie robiliście.
Ale próbujesz mimo wszystko coś tam podkręcić? Jakaś dieta płodnościowa, suplementy itp.?
Nie mam za dużo możliwości niestety. Kupiłam mu suplementy 3 miesiące temu. Jedno opakowanie, które powinien zjeść w miesiąc i co? Dalej je ma. Coś tam zjadł, ale jeszcze mu zostały tabletki.

Co do diety to sam sobie gotuje, bo on mięsny a ja bezmięsna.

Więc trochę jestem w kropce, bo badanie nasienia się raczej szybko nie wydarzy. A ja sprawdziłam co mogłam. Z drożnością mam się wstrzymać aż partner zbada nasienie a jemu się nie spieszy.

reklama
Nie mam za dużo możliwości niestety. Kupiłam mu suplementy 3 miesiące temu. Jedno opakowanie, które powinien zjeść w miesiąc i co? Dalej je ma. Coś tam zjadł, ale jeszcze mu zostały tabletki.

Co do diety to sam sobie gotuje, bo on mięsny a ja bezmięsna.

Więc trochę jestem w kropce, bo badanie nasienia się raczej szybko nie wydarzy. A ja sprawdziłam co mogłam. Z drożnością mam się wstrzymać aż partner zbada nasienie a jemu się nie spieszy.
a Ty nie pisałaś, że on w ogóle nie chce się starać? Coś się zmieniło?

czyli nie robiłaś testów z krwi ani kalu. Zaczęły się bóle jelitowe i gromadzenie powietrza. Trochę pomogłam se maslanem sodu i siemię , ale mam dalej refluks i zgagę a od tygodnia mam normalnie mdłości …
nie bo ja miałam takie objawy, że od razu gastroskopia i oprócz HP wyszły inne rzeczy więc jednak polecam Ci gastroskopie bo możesz mieć stan zapalny itp

reklama
Do góry