Calineczka92
Fanka BB :)
Kochana pięknie, nudnej ciąży .Mam wyniki:
Ostatnio beta 34.99
Powodzenia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana pięknie, nudnej ciąży .Mam wyniki:
Ostatnio beta 34.99
tak sobie marzę oczywiście, badania mam do IUI, ale wiem, że to może potrwać. Tak mi to jakoś przedstawiła ostatnio lekarka w innej klinice, tam gdzie miismy IUI.W sensie na stymulację ivf kilka dni później?
Najpierw myślę że musisz mieć wszystkie wymagane badania zrobione więc to może nie być aż tak szybko ale trzymam kciuki, żeby było szybko :-).
A w jakiej klinice / u jakiego lekarza chcesz podchodzić?tak sobie marzę oczywiście, badania mam do IUI, ale wiem, że to może potrwać. Tak mi to jakoś przedstawiła ostatnio lekarka w innej klinice, tam gdzie miismy IUI.
Trochę mam stracha, bo nasze miasto w żadnym rankingu nie występuje...
No to nie ważneA w jakiej klinice / u jakiego lekarza chcesz podchodzić?
Badania z IUI są ważne pół roku od momentu wykonania więc jak się łapiecie na ten czas to może rzeczywiście się uda .
Dziewczyny, przyszedł mi wynik proga.
Dziś 24 dc, najprawdopodobniej 8 dpo.
U mnie 15 też 8dpo i lekarka stwierdzila że trochę bez szałuDziewczyny, przyszedł mi wynik proga.
Dziś 24 dc, najprawdopodobniej 8 dpo.
Chwilowo moim etatem jest synek co 2 tydz w domu z powodu choroby i trzy Jacki Russell Terier ... Więc wg norm "nie pracuje" wg faktów rzeczywistych "zapie...dalam"Podziwiam
Pracujesz gdzieś na etacie?