reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Piona ! Też wysikałam dziś pozytyw i planuję gwałt na mężu 🤣 żałuję że wczoraj nie było pykanka ale nasz niespełna dwulatek poszedł spać grubo po północy i niemoc nas dopadła..
Nadrabiaj dzisiaj ! My wczoraj tez nici, bo wróciliśmy późno od moich rodziców i ja zasnęłam w opakowaniu 🤣🤣 obudzialam się jak mój szedł do pracy, wykapalam i poszłam w kime dalej 🤣🤣

@Zazuu dzięki Tobie u mojego Starego w słowniku na stałe zagościł zwrot "uchylać Bożeny" 😂 😂
Kiedyś mu to przedstawiłam i bardzo mu się podobało :D
Mój chłop też zaanektował i bardzo mu się spodobało to "uchylać Bożenę" - także ten zwrot robi zawrotną karierę ;)
Dzień dobry ! Mamy pik, 16dc. A ja dziś na popkach z nadgodzinami 😫 No nic stary będzie budzony w nocy i zgwałcony, skoro inaczej się nie da 🤷‍♀️😘 miłego dzionka
Jak jest chętny, to nie gwałt - każda pora jest dobra ;P

@Ihavehope jak u ciebie? Byłaś na becie?

Najbardziej dłuży się te czekanie na 10dpo....żeby chociaż sens był testowania :)

Mój chłop też zaanektował i bardzo mu się spodobało to "uchylać Bożenę" - także ten zwrot robi zawrotną karierę ;)

Jak jest chętny, to nie gwałt - każda pora jest dobra ;P

@Ihavehope jak u ciebie? Byłaś na becie?

Najbardziej dłuży się te czekanie na 10dpo....żeby chociaż sens był testowania :)
Sens się rozpoczyna już w 8 dni po 😁😁😁

reklama
Do góry