LadyCaro
Fanka BB :)
a gdzie trolle?Tu zawsze było tyle trolli na forum czy teraz jakiś wysyp?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gdzie trolle?Tu zawsze było tyle trolli na forum czy teraz jakiś wysyp?
no ta co zdjęcie podpaski wstawiała, 17latka z krwawieniem, która się boi powiedzieć rodzicom o ciazy, którą zaplanowała. Bo to nie może nie być troll.a gdzie trolle?
a, no tak, coś mi się przez oczy przewinęło.no ta co zdjęcie podpaski wstawiała, 17latka z krwawieniem, która się boi powiedzieć rodzicom o ciazy, którą zaplanowała. Bo to nie może nie być troll.
Nadrabiaj dzisiaj ! My wczoraj tez nici, bo wróciliśmy późno od moich rodziców i ja zasnęłam w opakowaniu obudzialam się jak mój szedł do pracy, wykapalam i poszłam w kime dalejPiona ! Też wysikałam dziś pozytyw i planuję gwałt na mężu żałuję że wczoraj nie było pykanka ale nasz niespełna dwulatek poszedł spać grubo po północy i niemoc nas dopadła..
Mój chłop też zaanektował i bardzo mu się spodobało to "uchylać Bożenę" - także ten zwrot robi zawrotną karierę@Zazuu dzięki Tobie u mojego Starego w słowniku na stałe zagościł zwrot "uchylać Bożeny"
Kiedyś mu to przedstawiłam i bardzo mu się podobało
Jak jest chętny, to nie gwałt - każda pora jest dobra ;PDzień dobry ! Mamy pik, 16dc. A ja dziś na popkach z nadgodzinami No nic stary będzie budzony w nocy i zgwałcony, skoro inaczej się nie da miłego dzionka
Sens się rozpoczyna już w 8 dni poMój chłop też zaanektował i bardzo mu się spodobało to "uchylać Bożenę" - także ten zwrot robi zawrotną karierę
Jak jest chętny, to nie gwałt - każda pora jest dobra ;P
@Ihavehope jak u ciebie? Byłaś na becie?
Najbardziej dłuży się te czekanie na 10dpo....żeby chociaż sens był testowania
lol ja tez mam wrażenie, ze gwałcę mojego non stopDzień dobry ! Mamy pik, 16dc. A ja dziś na popkach z nadgodzinami No nic stary będzie budzony w nocy i zgwałcony, skoro inaczej się nie da miłego dzionka
Rany, nie pamietam kiedy ostatnio zasnęłam w opakowaniu, chyba z 18 lat temu ale musiałaś być wywalona z mocy na maxaNadrabiaj dzisiaj ! My wczoraj tez nici, bo wróciliśmy późno od moich rodziców i ja zasnęłam w opakowaniu obudzialam się jak mój szedł do pracy, wykapalam i poszłam w kime dalej