Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wydaje mi się, że Ty miałaś owu 22.11, skoro test pozytywny Ci wyszedł 21.11 i że trzeba sikać do pierwszego pozytywnego. Gdyby było inaczej, to w instrukcji do testów by było napisane, że należy robić też po pozytywnym i że owulacja następuje x godzin po najmocniejszym wyniku - no a przynajmniej ja tak w instrukcji nie mam. Mam że dwie kreski tak samo ciemne lub testowa ciemniejsza = za x godzin owulacja.Chyba mamy podobny wykres, ja mam chyba 1 wzrost po owu, zobaczymy jak będzie jutro i pojutrze, 3 razy w gorę potwierdzi mi chyba tą owulację.
Moim zdaniem dziśDziewczyny, czy pik dopiero dzisiaj, czy ten pasek z 11dc z rana był już pikiem?
pokaaaaaaż! Gratulacje! Wybierasz się na betę?Dziewczyny…
Przepraszam za milczenie, ale jelitówka mnie zniszczyła i kilka dni spędziłam na toalecie.
Wczoraj zrobiłam test.
Są dwie kreski.
Dalej to do mnie nie dociera.
Pokazuj nam test! Jesteśmy spragnione zdjęć!Dziewczyny…
Przepraszam za milczenie, ale jelitówka mnie zniszczyła i kilka dni spędziłam na toalecie.
Wczoraj zrobiłam test.
Są dwie kreski.
Dalej to do mnie nie dociera.