Bolilol
Fanka BB :)
nie no chyba właśnie patrząc na te ostatnie dni to całkiem sporoChyba kiepściutki ten listopad pod kątem kresek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no chyba właśnie patrząc na te ostatnie dni to całkiem sporoChyba kiepściutki ten listopad pod kątem kresek
Powiem Ci ze bardzo chcialabym, zeby tak było bo u nas sex był 20.11 i wtedy szanse większe, a wczoraj wieczorem miałam bol owulacyjny, czułam się jak w 1 dniu @, od wczoraj mam trochę obolałe piersi, i w środku jak dotykam szyjki jest wrazliwa i obolała, odwrocona i bardzo wysoko. No to mam nadzieję też, że 21.11 pik i owu 22.11.wydaje mi się, że Ty miałaś owu 22.11, skoro test pozytywny Ci wyszedł 21.11 i że trzeba sikać do pierwszego pozytywnego. Gdyby było inaczej, to w instrukcji do testów by było napisane, że należy robić też po pozytywnym i że owulacja następuje x godzin po najmocniejszym wyniku - no a przynajmniej ja tak w instrukcji nie mam. Mam że dwie kreski tak samo ciemne lub testowa ciemniejsza = za x godzin owulacja.
Czy ktoś mądry mógłby to potwierdzić lub poprawić? Jakby się dało, to na przykładzie mojego wykresu lub lepiej wykresu @black_angel, bo jej chyba lepiej widać? (A na przykładzie najłatwiej mi by było to przyswoic)
Trzymam kciuki. Dla mnie akurat ból piersi to nie był wyznacznik @ tylko ciąży daj znać.Hej, ja dzisiaj 8dpo idę na badanie progesteronu i na usg. Jeśli mogłabym prosić o kciuki żeby wszystko było ok . Piersi mnie bolą okropnie i podbrzusze ciągnie, obawiam się, ze jak w ostatnim miesiącu @ znowu przyjdzie za wcześnie.
Ja akurat ból piersi mam co miesiąc przed @ dlatego łącze to zawsze z tym. Ale oczywiście dam znaćTrzymam kciuki. Dla mnie akurat ból piersi to nie był wyznacznik @ tylko ciąży daj znać.
Jak tylko to napisałam to pojawiają się kreskinie no chyba właśnie patrząc na te ostatnie dni to całkiem sporo
Od dzis pisz codziennie @lunaaa dawaj tu foto testu, potem cienie będzie z czym porownaćJak tylko to napisałam to pojawiają się kreski
no mi się to wydaje logiczne, ale nie jestem pewna, czy dobrze to rozumiem mi dzisiaj wyszedł test owulacyjny trochę ciemniejszy i jak dodałam go do premom, to mi znow przesunęło owulacje, a ja tak naprawdę nie powinnam go już przecież robić po wczorajszym pozytywnym wyniku. Więc albo instrukcja testów jest bez sensu i powinno być, że sikasz do najciemniejszego i spadku i liczysz od najciemniejszego, albo premom jednak źle do tego podchodziPowiem Ci ze bardzo chcialabym, zeby tak było bo u nas sex był 20.11 i wtedy szanse większe, a wczoraj wieczorem miałam bol owulacyjny, czułam się jak w 1 dniu @, od wczoraj mam trochę obolałe piersi, i w środku jak dotykam szyjki jest wrazliwa i obolała, odwrocona i bardzo wysoko. No to mam nadzieję też, że 21.11 pik i owu 22.11.
Hmm w sumie to możesz mieć hormony tarczycy w normie, a stwierdzone Hashimoto. U mnie w zasadzie podobna sytuacja, bo TSH było 2,5, Ft4 też w normie, ale dostałam euthyrox ze względu na starania.a czy jeśli mam TSH, FT4 w normie, (FT3 nie robiłam), a przeciwciała (anty tpo i anty tg) powyżej normy to wskazuje to na hashimoto? Te wyniki analizuje się jakoś razem?