Bolilol
Fanka BB :)
nie no chyba właśnie patrząc na te ostatnie dni to całkiem sporoChyba kiepściutki ten listopad pod kątem kresek![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no chyba właśnie patrząc na te ostatnie dni to całkiem sporoChyba kiepściutki ten listopad pod kątem kresek![]()
Powiem Ci ze bardzo chcialabym, zeby tak było bo u nas sex był 20.11 i wtedy szanse większe, a wczoraj wieczorem miałam bol owulacyjny, czułam się jak w 1 dniu @, od wczoraj mam trochę obolałe piersi, i w środku jak dotykam szyjki jest wrazliwa i obolała, odwrocona i bardzo wysoko. No to mam nadzieję też, że 21.11 pik i owu 22.11.wydaje mi się, że Ty miałaś owu 22.11, skoro test pozytywny Ci wyszedł 21.11 i że trzeba sikać do pierwszego pozytywnego. Gdyby było inaczej, to w instrukcji do testów by było napisane, że należy robić też po pozytywnym i że owulacja następuje x godzin po najmocniejszym wyniku - no a przynajmniej ja tak w instrukcji nie mam. Mam że dwie kreski tak samo ciemne lub testowa ciemniejsza = za x godzin owulacja.
Czy ktoś mądry mógłby to potwierdzić lub poprawić? Jakby się dało, to na przykładzie mojego wykresu lub lepiej wykresu @black_angel, bo jej chyba lepiej widać? (A na przykładzie najłatwiej mi by było to przyswoic)
Trzymam kciuki. Dla mnie akurat ból piersi to nie był wyznacznik @ tylko ciążyHej, ja dzisiaj 8dpo idę na badanie progesteronu i na usg. Jeśli mogłabym prosić o kciuki żeby wszystko było ok. Piersi mnie bolą okropnie i podbrzusze ciągnie, obawiam się, ze jak w ostatnim miesiącu @ znowu przyjdzie za wcześnie.
Ja akurat ból piersi mam co miesiąc przed @ dlatego łącze to zawsze z tym. Ale oczywiście dam znaćTrzymam kciuki. Dla mnie akurat ból piersi to nie był wyznacznik @ tylko ciążydaj znać.
Jak tylko to napisałam to pojawiają się kreskinie no chyba właśnie patrząc na te ostatnie dni to całkiem sporo![]()
Od dzis pisz codziennieJak tylko to napisałam to pojawiają się kreski![]()
no mi się to wydaje logiczne, ale nie jestem pewna, czy dobrze to rozumiemPowiem Ci ze bardzo chcialabym, zeby tak było bo u nas sex był 20.11 i wtedy szanse większe, a wczoraj wieczorem miałam bol owulacyjny, czułam się jak w 1 dniu @, od wczoraj mam trochę obolałe piersi, i w środku jak dotykam szyjki jest wrazliwa i obolała, odwrocona i bardzo wysoko. No to mam nadzieję też, że 21.11 pik i owu 22.11.
Hmm w sumie to możesz mieć hormony tarczycy w normie, a stwierdzone Hashimoto. U mnie w zasadzie podobna sytuacja, bo TSH było 2,5, Ft4 też w normie, ale dostałam euthyrox ze względu na starania.a czy jeśli mam TSH, FT4 w normie, (FT3 nie robiłam), a przeciwciała (anty tpo i anty tg) powyżej normy to wskazuje to na hashimoto? Te wyniki analizuje się jakoś razem?![]()