Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzę normalna kreskę widocznajest słabej jakości i pokazuje się bardzo małe, ale kreska jest Ty widzisz ładna, nie rozlana kreskę?
Jak masz zapas testów, to możesz zrobić drugi i teraz, i jeszcze rano. I beta
CzekamyOki jak zrobię to napisze do was dziewczyny
wydałam tyle na suple że bezsensownie zużyte testy już naprawdę puszcza mnie z torbamia se sikaj, my Ci nie zabronimy przecież nie będzie to pewnie rozsądne, ale jak masz chęć, to sikaj, na zdrowie, tylko daj znać co wyszło
To ciąża jak nic, ale drugi daj pocieszymy oczy . Który dzień cykl starańwidzę normalna kreskę widoczna
właśnie właśnie! Poprosimy o receptęTo ciąża jak nic, ale drugi daj pocieszymy oczy . Który dzień cykl starań
Na drożność do szpitala ? O kurcze mnie też to czeka mam nadzieję że zrobią i wieczorem do domuPisałam na starczkach, wklejam tu:
Update po wizycie:
Owu była z lewego jajnika (czyli ból się zgadzał), jestem akurat po owulacji. Dziś 17 dc.
Endometrium 10 mm, czyli chyba nawet, nawet.
Pokazałam wszystkie moje badania, a trochę już tego było.
Mamy oboje zrobić jeszcze inne badania, jak wyjdą ok, to wtedy lekarka będzie mnie chciała położyć na drożność.
Jakiej długości masz cykle przy tak szybkim pikuCześć
@Helilo znów w podobnym czasie będziemy testować. Jak zawsze pik w szybko bo w 10 dc. Testuje od wczoraj czyli 2 testy w 9 dc i dziś 2 i już widać. Fajne jest to że nie muszę zużywać dużo paseczków