reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Kurna aż ma się ochotę siknąć na test 🤣 dzisiaj dopiero 11 dzien od podania zastrzyku ale jak Zazuu pisała, że jej się ovitrelle utrzymywało 14 dni to chyba sobie odpuszczę jeszcze 😄

A dodatkowo kupiłam dzisiaj 2 dodatkowe testy 🤣 kolejnego pinka i jakiegoś niemieckiego z rossmana 😀 wiec będziemy sikać!

Kurna aż ma się ochotę siknąć na test 🤣 dzisiaj dopiero 11 dzien od podania zastrzyku ale jak Zazuu pisała, że jej się ovitrelle utrzymywało 14 dni to chyba sobie odpuszczę jeszcze 😄

A dodatkowo kupiłam dzisiaj 2 dodatkowe testy 🤣 kolejnego pinka i jakiegoś niemieckiego z rossmana 😀 wiec będziemy sikać!
No to jeszcze 3 dni do wytrzymania 🙈

Jeszcze dziewczyny nic pewnego :D poki nie zrobię drugiego testu 😔
Najgorsze jest to ze jestem na antybiotyku 4 dzień ☹️
kurcze, a masz coś w ulotce o braniu tego antybiotyku w ciąży? A najlepiej masz może jakiś pakiet medyczny, który pozwoli Ci na teleporade albo chociaż czat w trybie pilnym z jakimś lekarzem?

Bo na tym trzecim zdjęciu już widać krechę jak nic. Widzę, że na dzisiaj byłaś zapisana ma testowanie, dzisiaj masz termin miesiączki?

reklama
Do góry