AScarlett
Moderator
Mi wyglada jakby nie wysechl do końca ale kreska jestO matko! Kurcze nie da się przybliżyć a wygląda troszkę na zalany. Idziesz na betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wyglada jakby nie wysechl do końca ale kreska jestO matko! Kurcze nie da się przybliżyć a wygląda troszkę na zalany. Idziesz na betę?
tez mi się wydaje, że trochę jakby zalany, ale słabo widać. Możesz zrobić jeszcze jedno zdjęcie?O matko! Kurcze nie da się przybliżyć a wygląda troszkę na zalany. Idziesz na betę?
Trochę nieczytelne to zdjęcieAhhh nie wiem czy dodało zdjecie
po jamims czasie zrobione foto? Pokażesz zdjęcie jak wysechł?No właśnie taka żywa krew ale zmieniłam tylko 3 podpaski przez ten czas …
Dokładnie.Właśnie, to zależy gdzie, bo jak kraje UE, to prawie jak Polska .
Swoją drogą, gdy mi się to przytrafiło, też rozmawiałam o tym, ze taki postęp na swiecie, medycyna tak rozwinięta, a tego jeszcze nie potrafią, przemieścić bijące serce i dzieciątko we wlasciwe miejsce.Pisałam już chyba tutaj , jak mi znajoma kazała prosić lekarza żeby mi ciążę pozamaciczna przeszczepili w odpowiednie miejsce ? Nie trzeba forum , żeby się napotkać na takie ... Mało mądre stworzenia.
A to może jeszcze nie wysechł, zrób jeszcze jedno zdjęcie, a najlepiej zrób drugi test jak możeszZrobiłam po minucie to pierwsze zdjecie