reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
wydałam tyle na suple że bezsensownie zużyte testy już naprawdę puszcza mnie z torbami 😅
Haha no ja dziś też po zamawiałam jeszcze suple staremu FertilMan i korzeń maca 😂, dodatkowo nam magnez z potasem i cynkiem, bo ja mam zapas jesczze pregna start, jak się skończy to coś innego zamówię. A i zamówiłam owulaki z domowego Laboratorium ale 10szt.tak dodatkowo spróbuję do temp. 😂

Haha no ja dziś też po zamawiałam jeszcze suple staremu FertilMan i korzeń maca 😂, dodatkowo nam magnez z potasem i cynkiem, bo ja mam zapas jesczze pregna start, jak się skończy to coś innego zamówię. A i zamówiłam owulaki z domowego Laboratorium ale 10szt.tak dodatkowo spróbuję do temp. 😂
o rany, źle że to przeczytałam bo chyyyyyyba mam za mało w takim razie! 🤣

A jaki magnez z potasem i cynkiem? Ja póki co porządne zapasy zrobiłam na pueria uno

Ja już nie mogę się doczekać testowania,chociaż jakiś wielkich oczekiwań nie mam w sumie od czasu kiedy dowiedziałam się o tej zaniżonej ferrytynie🥲tyle ze nadzieja zawsze jakaś malutka jest..teraz tym bardziej kiedy cały ten miesiąc przyjęliśmy plan co 2 dzień seks i trzymaliśmy się tego uparcie 🤡

reklama
Do góry