Nevka
Fanka BB :)
od października się staramyTo ciąża jak nic, ale drugi daj pocieszymy oczy . Który dzień cykl starań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
od października się staramyTo ciąża jak nic, ale drugi daj pocieszymy oczy . Który dzień cykl starań
No krecha jak nic. GratulacjeTeraz może lepiej widać?
Dam znać potem z kolejnym
Haha no ja dziś też po zamawiałam jeszcze suple staremu FertilMan i korzeń maca , dodatkowo nam magnez z potasem i cynkiem, bo ja mam zapas jesczze pregna start, jak się skończy to coś innego zamówię. A i zamówiłam owulaki z domowego Laboratorium ale 10szt.tak dodatkowo spróbuję do temp.wydałam tyle na suple że bezsensownie zużyte testy już naprawdę puszcza mnie z torbami
A to dopiero początek, gratulacje .od października się staramy
o rany, źle że to przeczytałam bo chyyyyyyba mam za mało w takim razie!Haha no ja dziś też po zamawiałam jeszcze suple staremu FertilMan i korzeń maca , dodatkowo nam magnez z potasem i cynkiem, bo ja mam zapas jesczze pregna start, jak się skończy to coś innego zamówię. A i zamówiłam owulaki z domowego Laboratorium ale 10szt.tak dodatkowo spróbuję do temp.
joooj widzę GratulujeTeraz może lepiej widać?
Dam znać potem z kolejnym
myśle ze w takim przypadku odstawiła bym antybiotykJeszcze dziewczyny nic pewnego poki nie zrobię drugiego testu
Najgorsze jest to ze jestem na antybiotyku 4 dzień