Helilo
Fanka BB :)
to trzeba sobie pomoc samemu i będzie gitAa dobra może ważne, w piku miałam chyba orgazm, niby pomaga tak czytałam, ja mam rzadko wiec może jakoś podziałało, w poprzednim nie miałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to trzeba sobie pomoc samemu i będzie gitAa dobra może ważne, w piku miałam chyba orgazm, niby pomaga tak czytałam, ja mam rzadko wiec może jakoś podziałało, w poprzednim nie miałam
No faktBez znaczenia, przeciez HCG ma rosnąć
Jeżeli chodzi o ZUS, to tam jest też coś w stylu "skrzynka odbiorcza" albo "wiadomości" - i tam się pojawia wcześniej, a w tej odpowiedniej zakładce się pojawi dopiero jak u Ciebie w pracy to "przeklikają"Thanks za podpowiedzi w sprawie l4, znalazłam zakładkę i póki co nic tam nie ma Mam nadzieje, ze mnie z roboty nie zwolnią bo wczoraj dostałam podwyżkę
masz racje, miałam z tego radość po prostuBa! U większości par tak to się właśnie dzieje
Twój stary jak mój stary, popsuje się suszarka, zostaw kabel odetnę... pytam więc po co? Mówi, przyda się... tak jest z każdą śrubką, kablem i częściami od okien, drzwi i wszystkiego. Czasem też o coś poproszę i tak jak napisałaś dzieje się magia nagle jakaś konstrukcja i on dumnie wtedy odpowiada: " mówiłem, że to się przyda'' Cały garaż i piwnicę mamy w różnych gadżetach, a to kable, części jakieś itd...Mało tego, jak przyjdzie koniec świata to mój Stary z zebranych kabli, niedziałających anten, śrubek nie wiadomo od czego, plastikowych połamanych cośów, pudełek, zraszaczy, kieliszków i talerzy, które kazałam wyrzucić, starych butelek i niedziałających dekoderów zbuduje maszynę pokonującą koniec świata i wszyscy będziemy mogli spać spokojnie.
Tak więc nie bójcie się, sypiam z psychopatą żebyście wy mogły być bezpieczne
dziękuję Ci bardzo za wyjaśnienie. To chyba nie będę świrować i badać tego teraz oddzielnie. Sprawdzę tylko to, co mi średnio wyszło w tych badaniach, nie ma co przekombinowywac na tym etapieDobrze jest badać wszystkie androgeny w komplecie, zwłaszcza że podniesiony stosunek lh/fsh może (ale nie musi) sugerować pcos więc żeby to potwierdzić lub wykluczyć nie wystarczy samo usg chociaż jest bardzo istotne.
Do 3 dni wstecz może być l4 wystawione jakby coThanks za podpowiedzi w sprawie l4, znalazłam zakładkę i póki co nic tam nie ma Mam nadzieje, ze mnie z roboty nie zwolnią bo wczoraj dostałam podwyżkę
Bez różnicy moim zdaniem i wydaje mi się dużo szybciej powinno wyłapać niż test.Dziewczyny, pytanie techniczne - HCG lepiej robić rano jak test czy bez znaczenia?
Nie mam doświadczenia ani w jednym ani w drugim bo przez tyle lat nie doszłam nigdy do takiego etapu