reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Dziewczyny,
Nie wiem czy ten poranny śnieg mnie dobił czy co, ale tak się słabo czuję dziś i jeszcze głowa mnie boli, a nerwy mam na wszystko mam wrażenie 😂😂, dodatkowo od wczoraj jem jak szalona 😂😂, dziś może przez to, że wiem, że po dentyście nie zjem 😂, tak jeszcze dziś dentysta 😂🤷‍♀️🙈.
Dziękuję za uwagę, wyżaliłam się, tak jestem mi lepiej 😂😂😂
śnieg?!

reklama
Czyli generalnie nie warto rozbijać np w jednym cyklu lh/fsh, a w innym andro, testo, etc?
Pytam bo pewnie będę jechać do alabu w poniedizałek to bedzie 4 dc i chciałam jakieś badania zrobic, ale nie chce naraz wydawać tyle hajsu, więc chciałam rozbić. Ale jak mówidsz, że lepiej naraz to chyba się wstrzymam
A masz ta histero prywatnie czy na NFZ? Będzie robione przez (/przy asyście) Twojego gina prowadzącego?
Do 3 dni wstecz może być l4 wystawione jakby co 😂
Z weekendami włącznie czy bez? 🤔

reklama
Do góry