Zazuu
Fanka BB :)
dokładnie! Ja nie wiem co ona w sobie ma, że ciężko jej odmówić! ❤
Podpowiem Wam, mądrość, doświadczenie, błyskotliwość, inteligencję, urok i czar
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie! Ja nie wiem co ona w sobie ma, że ciężko jej odmówić! ❤
I terroryzowaniePodpowiem Wam, mądrość, doświadczenie, błyskotliwość, inteligencję, urok i czar
sama na sobie robisz wrażeniePodpowiem Wam, mądrość, doświadczenie, błyskotliwość, inteligencję, urok i czar
a na co to androcostam i dhea? Bo ja miałam estradiol powyżej normy, a i tak znow w 3dc pójdę na prolaktynę, to może bym sobie dorzuciłaNo to Estradiol wysoko.
Dorzuciłabym przy następnym cyklu Androstendion i dhea powtórzyła jeszcze raz prolaktynę
A ja dzisiaj zatestuje facelle zobaczymy a opinie testeo wystawie bo dramat, ja mam bete 29 wiec..Testeo pojazal mi kiedys różowa kreske a beta 0, więc szczerze ich nie uznaję jak facelke od poprzedniego cyklu.
Lubie życie na krawędziStąpasz po cienkim lodzie koleżanko
a seks w dniu piku czy dzień po czy każdy z tych dni? Obmyslam strategie na nowy cyklPik w 15 dniu cyklu. Cień testy 10 dpo dzisiaj 4 dni do @. mam nadzieje, ze beta będzie rosnąć, wtedy będę spokojna, bo nadal blady test z dzisiaj ale to testeo jest tragiczne
Już wysyłam kalendarzyk kochana może się przydaa seks w dniu piku czy dzień po czy każdy z tych dni? Obmyslam strategie na nowy cykl