Brownie1992
Moderator
Wychodzi, że im częściej tym lepiejJuż wysyłam kalendarzyk kochana może się przyda Zobacz załącznik 1465156
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wychodzi, że im częściej tym lepiejJuż wysyłam kalendarzyk kochana może się przyda Zobacz załącznik 1465156
Aa dobra może ważne, w piku miałam chyba orgazm, niby pomaga tak czytałam, ja mam rzadko wiec może jakoś podziałało, w poprzednim nie miałama seks w dniu piku czy dzień po czy każdy z tych dni? Obmyslam strategie na nowy cykl
dobrze że mojego męża nie ma na forum, biedak by uciekł przerażonyJuż wysyłam kalendarzyk kochana może się przyda Zobacz załącznik 1465156
W moim przypadku tak, ale ja czytałam ze co 2 dzień najlepiej.Wychodzi, że im częściej tym lepiej
Bez znaczenia, przeciez HCG ma rosnąćDziewczyny, pytanie techniczne - HCG lepiej robić rano jak test czy bez znaczenia?
Nie mam doświadczenia ani w jednym ani w drugim bo przez tyle lat nie doszłam nigdy do takiego etapu
a na co to androcostam i dhea? Bo ja miałam estradiol powyżej normy, a i tak znow w 3dc pójdę na prolaktynę, to może bym sobie dorzuciła
Aa dobra może ważne, w piku miałam chyba orgazm, niby pomaga tak czytałam, ja mam rzadko wiec może jakoś podziałało, w poprzednim nie miałam
Czyli generalnie nie warto rozbijać np w jednym cyklu lh/fsh, a w innym andro, testo, etc?Dobrze jest badać wszystkie androgeny w komplecie, zwłaszcza że podniesiony stosunek lh/fsh może (ale nie musi) sugerować pcos więc żeby to potwierdzić lub wykluczyć nie wystarczy samo usg chociaż jest bardzo istotne.