LadyCaro
Fanka BB :)
czekaj to muszę Starego spytaćktórego nie polecasz konkretnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekaj to muszę Starego spytaćktórego nie polecasz konkretnie?
Ja mam dokładnie ten modelktóry? Zaciekawił mnie ten temat, bo sama się zaczęłam rozglądać. @black_angel trafiłaś mi z tematem Ponoć też ludzie przy sierściuchach polecają roborock
suuuper, dziękuję!Ja mam dokładnie ten model
https://allegro.pl/oferta/odkurzacz...ampaign=283a03ae-40c1-4cdb-b9e0-3e4019fc3ac4#
Mam mieszkanko 50 m i bateria wystarcza do odkurzenia całości na max obrotach (a ciągnie jak głupi) jestem zakochana w końcówce do czyszczenia tapicerki - cudownie odmładza kanapę, fotel, łóżko i ubrania. Uważam że ma całkiem fajny stosunek jakości do ceny.
Ja fizycznych dolegliwości nie mam, dopiero przed @ brzuch mnie boli. Natomiast mi na psyche siada. Wszystko mnie wkur*** mam jakieś chory rozkminy. Mam wrażenie jakbym miala dwubiegowke.Dziewczyny, czy macie jakieś dolegliwości po przyjmowaniu proga? Poprzednio brałam 3x1 Utrogestan i było ok. Teraz mam dodatkowo Progesterone bensis i czuję się ... dziwnie nie jestem w stanie tego opisać - trochę jakby mi mózg odjęło, długo przetwarzam informacje i do tego takie typowo przedokresowe dolegliwości fizyczne.
Czekam do soboty, testuje i odstawiam to dziadostwo
Ja miałam tak wczoraj, najpierw nawrzeszczalam na starego bo mi źle podgrzał zupkę, później śmiałam się z reklamy w tv a na koniec popłakałam jak chora psychicznie. Na szczęście mój małż jest przyzwyczajony... Po Proverze było dużo gorzej rzucałam rzeczami, krzyczałam, płakałam, śmiałam się... Byłam jak ten pies co dobbiega do furtki w 3 sekundyJa fizycznych dolegliwości nie mam, dopiero przed @ brzuch mnie boli. Natomiast mi na psyche siada. Wszystko mnie wkur*** mam jakieś chory rozkminy. Mam wrażenie jakbym mi dwubiegowke.
To było w lipcu… także już spory czas temu, teoretycznie mogło i tak być… ale raczej obstawiam fejkowe testyNie chce dołować, ale ja tak miałam dokładnie i to była ciąża biochemiczna:/
jedynie na podstawie USG.A czy ta diagnoza jest postawiona na podstawie samego USG? Ja właśnie niedawno miałam histeroskopię z powodu podejrzenia macicy dwurożnej- Aby potwierdzić lub wykluczyć bo same USG nie jest wystarczająco dobre aby ocenić jak duży jest problem.
O to to to to! Dokładnie!Żadne w tym dołowanie bo jak nie ma potwierdzenia bety to nie ma mowy o biochemie
No to u mnie podobnie ... Straszne zmiany nastroju, niby wszystko spoko, za chwilę dre się na starego, 10 minut później się śmieje a za chwilę się popłacze bo mam dziurawa skarpetkę... @olka11135 kiedyś fajnie się wypowiadała na temat działania proga na psycheJa miałam tak wczoraj, najpierw nawrzeszczalam na starego bo mi źle podgrzał zupkę, później śmiałam się z reklamy w tv a na koniec popłakałam jak chora psychicznie. Na szczęście mój małż jest przyzwyczajony... Po Proverze było dużo gorzej rzucałam rzeczami, krzyczałam, płakałam, śmiałam się... Byłam jak ten pies co dobbiega do furtki w 3 sekundy